Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavalan Vinho
cubus napisał(a):to tylko luźny pomysł. Nie wiem czy będę realizował. Taśma pewnie bezpieczniejsza w transporcie a o to głównie chodzi.

Jasne że to był bardziej żart, ale tak sobie myslę że jakbym miał kilka fajnych ( dobrze ocenianych whisky w samplach ) fajnie by wyglądały zalakowane w szafie . Dodało by to im jeszcze powagi hehehe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Cubus liczymy na ciebie

Wink
Odpowiedz
malthead napisał(a):Cubus liczymy na ciebie

Wink

Big Grin będę próbował ale nie liczcie za mocno Tongue
Odpowiedz
to jest jakiś cyrk. Zamawiam Parliamenta z DW i w koszyku (nie wiem czemu) mam Kavalana za 1050 kurde polskich złotych. Ochujeli za przeproszeniem.
To jest ciekawe. Parliamenta mają najtaniej a Kavalana najdrożej. Nie rozumiem tej polityki.
Odpowiedz
cubus napisał(a):to jest jakiś cyrk. Zamawiam Parliamenta z DW i w koszyku (nie wiem czemu) mam Kavalana za 1050 kurde polskich złotych. Ochujeli za przeproszeniem.
Nowa polityka DW: do każdego zamówienia Kavalan za 1050 PLN :lol:
Odpowiedz
sebastian_ka napisał(a):
cubus napisał(a):to jest jakiś cyrk. Zamawiam Parliamenta z DW i w koszyku (nie wiem czemu) mam Kavalana za 1050 kurde polskich złotych. Ochujeli za przeproszeniem.
Nowa polityka DW: do każdego zamówienia Kavalan za 1050 PLN :lol:
Hymm wiedza co dobre Wink
Pozdrawiam Grzegorz

[Obrazek: MFW+drinking+whisky+Apple+Juice+_420e695...05c4f8.gif]

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
Odpowiedz
jak by dorzucali Solist Sherry to bym się zastanowił :lol:
Odpowiedz
DW = (drogi) cyrk!
Odpowiedz

Takie małe fajne Kavalany Smile Jeszcze kilka zostało ...
Odpowiedz
Hazelburn napisał(a):Takie małe fajne Kavalany Smile Jeszcze kilka zostało ...

Czy te maluchy maja jakieś nr. beczek?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości