Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sklepowe okazje
Nie, no ja sam się też blokuje, więc to nie do końca tak. Muszę otworzyć zamknięte i rozsamplować, wtedy będę mógł kupić nowe Tongue
Odpowiedz
Ja też staram się blokować ale nie wychodzi Smile
Odpowiedz
Bez rewelacji cena Yamazaki

http://www.sklep-domwhisky.pl/kraje-poc ... p-728.html
Odpowiedz
To jak w Domu Whisky jest za 264 PLN, to pewnie za 150 PLN można ją gdzieś wyrwać Smile
Odpowiedz
no własnie, główna cena 440 zl to jakas lipa, bo za tyle to 18 letnia Yamazaki można dostać Smile ale warto obserwować co tam jeszcze wrzucą Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Tomek napisał(a):To jak w Domu Whisky jest za 264 PLN, to pewnie za 150 PLN można ją gdzieś wyrwać Smile

Otóż to Smile Smile ale ogólnie mają tam ciekawe promocje.
Odpowiedz
Sklep Swiat Whisky w Poznaniu. oferuje Glendronach Cask Stregth bach 2 za 190 zł, została jedna sztuka Smile dwie jakoś wyparowały hehe, Myślę że cena atrakcyjna, a flaszka w tej cenie godna polecenia.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
W salonie mp w Zielonce pod Warszawą (nie wiem jak w innych) przez cały Listopad 35% rabatu na wszystkie Springbanki. Szału z cenami u nich nie ma, ale po tym rabacie taki Springbank 12 CS wychodzi ok 190. Może hurtowo brać nie warto, jak ostatnio bywało, ale może ktoś akurat planuje zakup.
Odpowiedz
hymmm, no ciekawe czy online mozna zmówić czy tylko w sklepie , bo sprawdzałem stronę sklepu i cena 299 zł
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
mam rzut beretem do mp w zielonce jak by co Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości