04-07-2015, 09:05 PM 

Bartek napisał(a):Kolejnym niewątpliwym plusem jest bliskość łazienki
To aż tak planujemy się stoczyć
hock:  zaczynam się bać  

"coco jambo i do przodu"

| 

1. Spotkanie Forum SmakWhisky 10.04.2015 - Warszawa

| 

| 

04-07-2015, 09:05 PM 

Bartek napisał(a):Kolejnym niewątpliwym plusem jest bliskość łazienki To aż tak planujemy się stoczyć  hock:  zaczynam się bać   

"coco jambo i do przodu"

04-07-2015, 09:07 PM 

Bartek napisał(a):Kolejnym niewątpliwym plusem jest bliskość łazienki :lol: :lol: :lol: 

04-08-2015, 09:07 AM 

Lepiej trenujcie przed piątkiem  

:lol:Przez pierwszą godzinę, to pewnie będzie targ wymiany zaległych sampli  

04-08-2015, 09:19 AM 

K@mil napisał(a):Lepiej trenujcie przed piątkiem Ja ponad miesiąc z whisky nie trenowałem (nie mogłem), więc będzie ciężko, kondycja na poziomie zerowym :? Wczoraj pierwszy raz od ponad miesiąca nalałem sobie mocniejszego alkoholu  hock:

04-08-2015, 09:55 AM 

Snoop spokojnie  

nie spotykamy się na zawody picia na czas. Pamiętaj o szkle na sampelki, to będzie przede wszystkim okazja do pogadania w większym gronie i wymiany spostrzeżeń. Miły, piątkowy wieczór przy mam nadzieje niezłej whisky  

04-08-2015, 10:04 AM 

Spokojnie szkło na sampelki będzie  

Oprócz tych, które miał dostarczyć Tomek, przygotowałem jeszcze trochę buteleczek  

04-08-2015, 10:08 AM 

ehhh ja trenuje antybiotyk  

Kończę go jutro więc mam nadzieję, że w piątek odżyję i coś się zdegustować uda. Buteleczek zabiorę dużo ze sobą bo jak będę miał takie czucie w nosie jak teraz to możecie mi lać loch lomondy same i będe zachwcony  

04-08-2015, 11:32 AM 

snoop napisał(a):Spokojnie szkło na sampelki będzie Ale Tomka nie będzie....  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|