03-22-2015, 12:05 AM
robię dziś wieczór z Kavalanem i Solist sherry cask wypada póki co najlepiej. Pobił ex-Bourbon i Vinho. Za chwilę jeszcze Fino. Mimo wszystko butlę Vinho bym przygarnał bo to na prawdę dobra whisky jest
World Whiskies Awards
|
03-22-2015, 12:05 AM
robię dziś wieczór z Kavalanem i Solist sherry cask wypada póki co najlepiej. Pobił ex-Bourbon i Vinho. Za chwilę jeszcze Fino. Mimo wszystko butlę Vinho bym przygarnał bo to na prawdę dobra whisky jest
03-22-2015, 01:05 AM
cubus napisał(a):robię dziś wieczór z Kavalanem i Solist sherry cask wypada póki co najlepiej. Pobił ex-Bourbon i Vinho. Za chwilę jeszcze Fino. Mimo wszystko butlę Vinho bym przygarnał bo to na prawdę dobra whisky jest Cała seria Solista jest rewelacyjna. Ale ten po sherry jest po prostu wyśmienity.
03-23-2015, 11:26 AM
I w końcu podali o którego konkrtenie Kavalana im chodziło: http://www.worldwhiskiesawards.com/kava ... 23950.html
03-23-2015, 11:48 AM
K@mil napisał(a):I w końcu podali o którego konkrtenie Kavalana im chodziło: http://www.worldwhiskiesawards.com/kava ... 23950.html nie widzę go nigdzie po sklepach. Chyba sobie odpuszczę bo w weekend piłem Kavalana Sherry i Benrinnesa i da się lepiej wydać kasę Tylko czy gdzieś znajdę cały karton Benrinnesa 1982 TB ? :lol:
03-23-2015, 08:54 PM
Nie sądzę żebyś go gdzieś w sklepie jeszcze dostał
03-23-2015, 08:59 PM
Benrinnesa czy Kavalana?
opróżniliście całą butlę. no ładnie!
03-23-2015, 09:07 PM
Myślę, że łatwiej będzie z kartonem Benrinnesa niż z tym Kavalanem. Osobiście chyba nie rozglądałbym się za jednym ani drugim, szkoda zachodu. Jest jeszcze mnóstwo taniej i dobrej whisky w sklepach, dosłownie na wyciągnięcie ręki
Co do samej butelki, niewiele było w środku zanim się pojawiliśmy... ale tak jak wcześniej pisałem, nie macie czego żałować. Oddam karton Vinho za karton Sherry!
03-23-2015, 09:13 PM
Bartek napisał(a):... Jest jeszcze mnóstwo taniej i dobrej whisky w sklepach, dosłownie na wyciągnięcie ręki ... mów dalej :twisted: Benrinnes mnie oczarował. Kavalan Sherry dzień wcześniej także. Ciężko mi na tą chwilę wyobrazić sobie coś lepszego Vinho w sumie bez szału.
03-23-2015, 09:30 PM
cubus napisał(a):Bartek napisał(a):... Jest jeszcze mnóstwo taniej i dobrej whisky w sklepach, dosłownie na wyciągnięcie ręki ... Gwarantuje CI, że jeśli dalej będzie w tym siedział... pił, samplował, to nie będzie musiał sobie wyobrażać lepszej, bo będziesz ją pił
03-23-2015, 09:34 PM
Sendilkelm napisał(a):cubus napisał(a):Bartek napisał(a):... Jest jeszcze mnóstwo taniej i dobrej whisky w sklepach, dosłownie na wyciągnięcie ręki ... oby tak było wkręciłem się w whisky chyba bezpowrotnie |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|