03-23-2015, 12:00 PM
Jest ok
1. Spotkanie Forum SmakWhisky 10.04.2015 - Warszawa
|
03-23-2015, 12:00 PM
Jest ok
03-23-2015, 01:08 PM
Zgodnie z obietnicą, postaraliśmy się aby podczas spotkania oprócz whisky, nasze podniebienia mogły również nacieszyć ciepłe posiłki oraz przekąski.
Menu prezentuje się następująco: I posiłek (godz. 16.00) Żurek z jajkiem i kiełbasą Pierś caprese z pomidorem, mozzarellą, ziemniakami puree i z żółtą fasolką II posiłek (godz. 20.00) Pierogi z mięsem 6 szt/os Przekąski zimne Tortille z kurczakiem, z łososiem i wegetariańskie Napoje Herbata/kawa/woda mineralna Koszt powyższego menu: 76 zł/os* *Koszt jednostkowy wyliczony na podstawie symulacji dla 22 osób. W przypadku zmiany ilości gości cena może minimalnie ulec zmianie. W cenę również jest wliczony serwis i obsługa do godziny 23.00. W związku z obowiązkiem wcześniejszego zgłoszenia organizatorom ostatecznej liczby posiłków, które mają być przygotowane proszę o deklaracje do 03.04.2015, a wraz z nimi o przelewy wskazanej kwoty na rachunek bankowy: Tytuł przelewu: Spotkanie Forumowe 2015- Login Nr konta: 06 1140 2004 0000 3902 5410 0626 Przy okazji, dokonaliśmy małej aktualizacji pierwszego posta Została już tylko 1 niewiadoma pozycje, Daniel prosimy o informację czego możemy się spodziewać
03-23-2015, 01:18 PM
będzie wyżerka
Daj jeszcze znać co/kogo wpisać w adresacie przelewu. Sugeruję też rozpocząć najwcześniej o 14:30. Hotele z reguły rozpoczynają dobę o 14 i mogą mnie wcześniej do pokoju nie wpuścić Już się doczekać 10 kwietnia nie mogę
03-23-2015, 01:24 PM
Przecież Daniel już sie określił:
SingleMaltMinisMan napisał(a):Dokładnie ten Danielu Daniel napisał(a):Świetnie! mam całą butlę w domu. No może trochę naciągnąłem... :twisted: Chociaż reklamacji pewnie by nie było
03-23-2015, 01:29 PM
Na to wyglada , dopiszemy .
Kto bogatemu zabroni .
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
03-23-2015, 02:03 PM
Jak nam do żurku wpakują roczny zapas czosnku, to nam degustacja wyjdzie jak marzenie :lol: :lol:
03-23-2015, 02:06 PM
malthead napisał(a):Jak nam do żurku wpakują roczny zapas czosnku, to nam degustacja wyjdzie jak marzenie :lol: :lol: Czosnek wpasuje się w klimat Islay
03-23-2015, 02:08 PM
Spoko poproszę o delikatne przyprawienie wszystkich potraw.
A w przelewie wpisujcie cokolwiek, może być: Sz.P. Szakal
03-23-2015, 02:15 PM
a może być Sz.P.Wąski?
03-23-2015, 02:20 PM
Bartek napisał(a):Spoko poproszę o delikatne przyprawienie wszystkich potraw. Nie ma sprawy, o 16:00 kubki smakowe będą juz w pełnej narkozie Wszystko dobrze. Dzięki za zaangażowanie. Kasa poszła. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|