03-23-2015, 12:00 PM 
		
	
	
		Jest ok
	
	
	
	
	
| 
				
				 
					1. Spotkanie Forum SmakWhisky 10.04.2015 - Warszawa
				 
			 | 
		
| 
	 
		
		
		03-23-2015, 12:00 PM 
		
	 
	
		Jest ok
	 
	
	
	
	
		
		
		03-23-2015, 01:08 PM 
		
	 
	
		Zgodnie z obietnicą, postaraliśmy się aby podczas spotkania oprócz whisky, nasze podniebienia mogły również nacieszyć ciepłe posiłki oraz przekąski. 
	
	
	
	
Menu prezentuje się następująco: I posiłek (godz. 16.00) Żurek z jajkiem i kiełbasą Pierś caprese z pomidorem, mozzarellą, ziemniakami puree i z żółtą fasolką II posiłek (godz. 20.00) Pierogi z mięsem 6 szt/os Przekąski zimne Tortille z kurczakiem, z łososiem i wegetariańskie Napoje Herbata/kawa/woda mineralna Koszt powyższego menu: 76 zł/os* *Koszt jednostkowy wyliczony na podstawie symulacji dla 22 osób. W przypadku zmiany ilości gości cena może minimalnie ulec zmianie. W cenę również jest wliczony serwis i obsługa do godziny 23.00. W związku z obowiązkiem wcześniejszego zgłoszenia organizatorom ostatecznej liczby posiłków, które mają być przygotowane proszę o deklaracje do 03.04.2015, a wraz z nimi o przelewy wskazanej kwoty na rachunek bankowy: Tytuł przelewu: Spotkanie Forumowe 2015- Login Nr konta: 06 1140 2004 0000 3902 5410 0626 Przy okazji, dokonaliśmy małej aktualizacji pierwszego posta   Została już tylko 1 niewiadoma pozycje, Daniel prosimy o informację czego możemy się spodziewać  
	
		
		
		03-23-2015, 01:18 PM 
		
	 
	
		będzie wyżerka  
	
	
	
	
  Daj jeszcze znać co/kogo wpisać w adresacie przelewu. Sugeruję też rozpocząć najwcześniej o 14:30. Hotele z reguły rozpoczynają dobę o 14 i mogą mnie wcześniej do pokoju nie wpuścić ![]() Już się doczekać 10 kwietnia nie mogę  
	
		
		
		03-23-2015, 01:24 PM 
		
	 
	
		Przecież Daniel już sie określił:  
	
	
	
	
SingleMaltMinisMan napisał(a):Dokładnie ten Danielu Daniel napisał(a):Świetnie! No może trochę naciągnąłem... :twisted: Chociaż reklamacji pewnie by nie było  
	
		
		
		03-23-2015, 01:29 PM 
		
	 
	
		Na to wyglada , dopiszemy . 
	
	
Kto bogatemu zabroni . 
Pozdrawiam  Grzegorz 
	
	
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m --> 
		
		
		03-23-2015, 02:03 PM 
		
	 
	
		Jak nam do żurku wpakują roczny zapas czosnku, to nam degustacja wyjdzie jak marzenie  :lol:  :lol:
	 
	
	
	
	
		
		
		03-23-2015, 02:06 PM 
		
	 
	malthead napisał(a):Jak nam do żurku wpakują roczny zapas czosnku, to nam degustacja wyjdzie jak marzenie :lol: :lol: Czosnek wpasuje się w klimat Islay  
	
		
		
		03-23-2015, 02:08 PM 
		
	 
	
		Spoko poproszę o delikatne przyprawienie wszystkich potraw. 
	
	
	
	
A w przelewie wpisujcie cokolwiek, może być: Sz.P. Szakal  
	
		
		
		03-23-2015, 02:15 PM 
		
	 
	
		a może być Sz.P.Wąski?
	 
	
	
	
	
		
		
		03-23-2015, 02:20 PM 
		
	 
	Bartek napisał(a):Spoko poproszę o delikatne przyprawienie wszystkich potraw. Nie ma sprawy, o 16:00 kubki smakowe będą juz w pełnej narkozie   Wszystko dobrze.    Dzięki za zaangażowanie.Kasa poszła.  | 
| 
				
	 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 
			 |