Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samplowanie na forum
Ze względu na dzisiejsze utrudnienia w poruszaniu się po centrum samochodami i komunikacją, proponuję się spotkać jutro w godzinach popołudniowych.
Odpowiedz
mam własne otwarte Laphroaig 10yo i Muirhead's Silver Seal 1993 - chętnie wymienię się na innego sampla
Odpowiedz
Witam -chętnie kupię sample pojemność 100ml lub 50ml
1. Lagavulin 16 YO
2.Talisker 18 YO

Pozdrawiam Shinuk
Odpowiedz
Jako, że nikt nie odpowiedział, to mniemam że nikomu jutrzejszy dzień nie pasuje, więc może poniedziałek, koło 18-19?
Odpowiedz
Poniedziałek o 18 w centrum mi pasuje, tylko musi być to na 100% pewne, żebym nie musiał na darmo nosić siedmiu sampli.
Odpowiedz
Mi nie pasuje Smile Tzn. bede w centrum od 19 ale ide na piwo i nie bede ze soba nosil sampli. Ja do srody na pewno nie moge, ewentualnie odbiore sobie od Ciebie jakos inazej, ale fajnie byloby sie ustawic na degustowanie.,
Odpowiedz
No właśnie też bym chciał to połączyć z jakąś degustacją, więc możemy przełożyć jeśli nikomu to nie przeszkadza. Albo można jakoś osobno odbierać.
Odpowiedz
Ja bym jednak sprobowal sie umnowic na degu np w czwartek wieczorem do DOmu WHisky, tak wiem, to co innego niz wlasna, ale jednak raz mozna tam isc, sprobowac kilku pozycji i wydac te 120-130 zl na 4 x 50
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Ja bym jednak sprobowal sie umnowic na degu np w czwartek wieczorem do DOmu WHisky, tak wiem, to co innego niz wlasna, ale jednak raz mozna tam isc, sprobowac kilku pozycji i wydac te 120-130 zl na 4 x 50

Podoba mi się ten pomysłSmile Ten Dom Whisky to jest na Kruczej?
Odpowiedz
Tak.

http://barmax.pl/kontakt/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości