Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Ja mialem dzisiaj okazje porownac kavalana solist sherry z dwoma longmornami - jednym od van Wessa i jednym staruszku od G&M. O ile do dziadzi nie mial nawet szans podskoczyc, to nawet przegral z tym ultimatowym.
Odpowiedz
cubus napisał(a):
Bartek napisał(a):Cubus! 9 kieliszków po 50ml?! To Ty prawie pół lira walnąłeś, czujesz coś jeszcze? Ja przy około 350-400 ml bez przerwy zaczynam przestawać rozróżniać aromaty Big Grin

Opróżniam butelki, żeby mieć miejsce na nowe Smile Policzyłem dziś butelki i było ich za dużo Big Grin Notki spisane już wcześniej więc dziś na kompletnym luzie sobie popijam. Bez wnikania - dla samej przyjemności. Degustacja była przy pierwszych 6 kieliszkach z kolegą. Teraz pijaństwo Smile

zostawiłeś coś na sampla, czy wszystko wyczyściłeś Wink
Odpowiedz
czyściłem wszystko. Dziś wieczorem kolejne wietrzenie magazynów Big Grin
Odpowiedz
Glendronach 15 tak mnie jakos dzisiaj przekonał :-) bardzo go lubie
Odpowiedz
Wczoraj wieczorem Edradour 12 YO Caledonia - sampel. Całkiem przyjemna, można czasem spróbować.
Odpowiedz
Dziś ostatnie krople Benrinesa 1982 Sad mógłbym ją wlewać w gardło codziennie . Bardzo dobra whisky. Mój barek z samplami wyczyszczony Confusedhock:
i co teraz ? :lol:
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Dzisiaj Glen Grant Major Reserve ( dostałem).... fuj !!!
Dolałem coli ... nie pomogło.
Zostawiłem dla gości i przepłukałem gardło Glenfiddichem 18.
Odpowiedz
ron napisał(a):Dzisiaj Glen Grant Major Reserve ( dostałem).... fuj !!!
Dolałem coli ... nie pomogło.
Zostawiłem dla gości i przepłukałem gardło Glenfiddichem 18.

Lodem go lodem. Ale jak przyjdą znajomi to może ktoś się przekona. Albo będzie na dobitkę :lol:
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Zostawie go w celach edukacyjnych dla szwagra, abym nie zastał go kiedyś u niego na stole przy moich odwiedzinach...
Odpowiedz
Ja dziś też dramik Fiddicha 18 dla kurażu, bo mnie coś atakuje.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości