02-18-2015, 10:31 PM
Tak trochę poza tematem, ale chciałbym się zapytać , czy cena za standardowe Glenfarclas 40yo 1300 zł jest wg was dobra ?
Glenfarlas.. PE za jakiś czas
|
02-18-2015, 10:31 PM
Tak trochę poza tematem, ale chciałbym się zapytać , czy cena za standardowe Glenfarclas 40yo 1300 zł jest wg was dobra ?
02-18-2015, 10:33 PM
Tak, dobra. W niemieckich sklepach jest za jakieś 340 eur. Dochodzi przesyłka i już masz 1400zł.
02-23-2015, 09:47 PM
Policzone i tak to wychodzi:
577zł za zestaw sampli po 50ml, w tym są buteleczki Większość pewnie odbierze przy okazji, a kto potrzebuje wysyłkę to niech da znać, wtedy dojdzie koszt paczkomatu/kuriera,PP Wpłaty na moje konto, wszelkie zapytania w nurtujących kwestiach tutaj lub na priv jak kto woli ![]() Ostatnia butelka już wysłana, czyli powinna dojść w tym tygodniu
02-23-2015, 11:14 PM
W ramach przypomnienia, ponieważ butle udało się skompletować wcześniej niż planowaliśmy a kaska i tak już zapłacona.. proszę na spokojnie przemyśleć sprawę wpłat, jeśli ktoś nie dysponuje obecnie finansami lub ma jakąś inną specyficzną sytuacją proszę pisać, na pewno jak zawsze się dogadamy
![]() Właśnie napisałem do Daniela żeby zamówił 70 buteleczek 50ml.. bardzo się ucieszył :mrgreen: I na koniec mała prowokacja, kiedy jakiś ciekawy PE na sample ![]()
02-23-2015, 11:18 PM
surykatka napisał(a):I na koniec mała prowokacja, kiedy jakiś ciekawy PE na sample od razu się wpisuje na 50ml ![]()
02-23-2015, 11:38 PM
Do tematu PE wrócę za jakiś czas, ale opcje są generalnie dwie, albo polowanie na aukcji.. albo zakup w sklepie gdzieś za granicą. Z aukcjami to bywa przeróżnie.
W sklepie już coś naprawdę ciekawego upatrzyłem po bourbonie, bo jak wiadomo tutaj PE potrafi się świetnie spisać, ale cena ok. 550e. Podobno, że można kupić taniej ciekawe PE w CS na aukcjach za ok. 400e , mi się nie udało.. takiej upolować, a mam ich kilka w piwnicy ![]() Ale jak ktoś ma sensowny link do sklepu lub wie na jakich innych aukcjach polować, to niech da znać, mogę się zająć realizacją zakupu i samplowaniem
02-24-2015, 02:02 AM
surykatka napisał(a):Policzone i tak to wychodzi: Kasa poszła. Z przesyłką się jeszcze dogadamy. Dzieki i pozdrawiam
03-04-2015, 06:02 PM
surykatka napisał(a):Lista Glenfarclasowych śmiałków: Hej, potwierdzam, że Glenfarclasy już otwarte i smaczne ![]() Poproszę o ustalanie spraw finansowych z Bartoszkiem, a logistyki ze mną. Spieszyć się nie trzeba (ale można) najważniejsze by realizacja samplingu, sprawy finansowe i etc zamknęły się do spotkania forumowego gdzie większości osób przekażę buteleczki. Ci co chcą wcześniej, wpłacają wcześniej, a ja wysyłkę będę realizował na bieżąco (jak tylko otrzymam buteleczki zamówione). Pozdrowienia
03-04-2015, 06:09 PM
Oj ciężko będzie wytrzymać jeszcze ponad miesiąc ale trudno. Ja proszę o przekazanie na spotkaniu w kwietniu, no chyba że głód będzie silniejszy
![]()
03-05-2015, 09:33 AM
Danielu, ja również odbiorę jednak na spotkaniu (razem z moimi Bartoszkowymi samplami)
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|