03-03-2015, 09:18 AM
Czyżby jacyś obcy szykowali się na nasze buteleczki?
1. Spotkanie Forum SmakWhisky 10.04.2015 - Warszawa
|
03-03-2015, 09:45 AM
snoop napisał(a):W Gościńcu: hock: Ja ok 7:30 zarezerwowałem ostatni z łazienką ale bez jeszcze były dostępne. Sprawdzajcie przez inne strony albo dzwońcie tam bezpośrednio. Ja rezerwowałem przez booking.com a wiem, że inne serwisy mogą mieć swoje kontyngenty. Jeżeli większość z was będzie rezerwowała gdzie indziej, to się przeniosę bo mogę anulować rezerwację.
03-03-2015, 10:25 AM
Cieszę się na spotkanie z Wami. Mam propozycję patrząc na ilość butelek. Może pozostałe osoby, które nie kupiły jeszcze whisky niech kupią jedną wspólną butelkę? Po pierwsze wytrzymamy fizycznie spotkanie ) a po drugie przy złożeniu składki dostępne będą jeszcze ciekawsze SM. Ja na przykład mogę połączyć siły z...Danielem Ostatnio ostro trenujemy - na przykład przed WhiskyLegend udało się spróbować 25 różnych - jednak w moim wieku sił jeszcze starcza!
03-03-2015, 10:53 AM
Spotkanie będzie na pewno przednie! Też się nie mogę doczekać, powiem szczerze
Co do ilości maltów, to faktycznie, będzie tego naprawdę sporo i jakieś łączone zakupy byłyby ok. Tylko nie wiem czy idea sztywna i testujemy tylko niedrogie whisky do 300zł Niech się adminy wypowiedzą
03-03-2015, 11:00 AM
K@mil napisał(a):Co do ilości maltów, to faktycznie, będzie tego naprawdę sporo Ja od samego liczenia butelek mam 1,5 promila :lol:
03-03-2015, 11:37 AM
Temat wspólnych zakupów już raz omawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że pozostajemy przy ustalonych zasadach. Myślę, że powinniśmy dotrzymać te zasady do końca a nadmiar maltów pójdzie w sampelki.
03-03-2015, 12:07 PM
malthead napisał(a):snoop napisał(a):W Gościńcu: Dzwoniłem właśnie do Gościńca i do H36 i pytałem tylko o pokoje 2os z łazienką (w H36 jest to pokój 2os Lux) i uzyskałem następującą odpowiedź: Gościniec: Cena za pokój ze śniadaniem: 130,- zł - wolnych na tą chwilę: 10 (Możliwość bezpłatnego anulowania rezerwacji najpóźniej do godz. 18tej w Piątek 10.04) H36: Cena za pokój ze śniadaniem Lux: 150,- zł - wolnych na tą chwilę: 14 (Możliwość bezpłatnego anulowania rezerwacji najpóźniej do godz. 18tej w Piątek 10.04) H36: Cena za pokój ze śniadaniem Lux: 135,- zł - wolnych na tą chwilę: j.w. - Cena promocyjna bez możliwości anulowania i płatna przy składaniu rezerwacji. Ceny sa przyzwoite a przy obłożeniu po 2 os. to już naprawdę tanio wychodzi. Więc jak proszę Państwa, ktoś jeszcze rezerwuje?
03-03-2015, 12:12 PM
Ja wstępnie zaklepałem w Hostelu36, ale jeszcze się rozglądam
EDIT: malthead w Hostel36 nie ma śniadań, można sobie kupić kanapki takie jak na stacjach benzynowych Dla zainteresowanych: prywatne łazienki są tylko w pokojach DeLuxe
03-03-2015, 12:39 PM
03-03-2015, 01:26 PM
malthead napisał(a):Snoop, a ty dlaczego w H36 zarezerwowałeś? Gościciec ma śniadanko i w dodatku jest "za winklem" Wstępnie tylko zarezerwowałem, w każdej chwili mogę zrezygnować Przez booking w Gościńcu się nie da bo wyświetla, że nie ma żadnego wolnego pokoju w tym terminie. Po pracy tam zadzwonię |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|