Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Prośby nie zostały wysłuchane Smile

TO co dziś na stole? Ja robię sushi - więc do sushi może coś wychylę, żeby przed jutrem się ...
Odpowiedz
No to szykuje się grubo.
Bartoszku wziąłem dla nas szkalneczki na drogę i jedną flaszkę czegoś podstawowego hehe jak będzie suszyło w drodze powrotnej to wypijemy jak się odważysz hehehe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Ja mam jeszcze prawie 0,7 Bunny do przepicia. Wczoraj lałem z 50ml przeznaczonych dla Sendiego, kto dzisiaj się poświęci? Wink
Odpowiedz
Nie wiem kto jeszcze, ale pewnie znajdą się chętni na Twoją cześć OCtomore'a Smile
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Ja mam jeszcze prawie 0,7 Bunny do przepicia. Wczoraj lałem z 50ml przeznaczonych dla Sendiego, kto dzisiaj się poświęci? Wink

Wszyscy się szybko wylogowali, żeby się nie zgłosić Big Grin
Odpowiedz
Dzięki za prowiant na drogę powrotną morganku.. A my zaczęliśmy przygodę z Danielem, po weekendzie opiszę z szczegółami.. a tak w skrócie glendronach w Domu Whisky, a teraz Daniel ma webinarium czy coś w tym stylu, a mnie zostawił w knajpce z kawą, dał napiwek kelnerowi a mi zamówił herbatkę earl grey i wręczył kartonik z zapasem kieliszków i sample.. no więc degustuję Wink na początek pojedynek Bunna od Samaroli 40yo vs Bunna od LMDW 10yo
Odpowiedz
and the winner is......
Odpowiedz
Wygrała młodość.. niesamowita selekcja bunny przez LMDW Confusedhock:

A teraz Springbank 40yo od Chiftains Choice do kieliszka..
Odpowiedz
Ach te mlodzieniaszki Big Grin to degustacje Daniel Ci zalatwil profesjonalna. To czekamy do dalej :-)
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
szaleńcy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości