08-19-2014, 10:17 PM
U mnie drugie podejście do Miltonduffa
Zarówno poprzednio, tak i tym razem zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Zdania co do niej trochę się ostatnio podzieliły ale ja zostaję przy swoim.

Co dzis na stole?
|
08-19-2014, 10:17 PM
U mnie drugie podejście do Miltonduffa
![]()
08-19-2014, 10:40 PM
Również obcowałem z Miltonduffem, jednak mała beczka potrafi nawet w krótkim czasie zrobić robotę. Ja jestem w pełni usatysfakcjonowany.
Niedobrze, że otworzyłem tego sampla bo chodzi mi po głowie teraz cała butla,a od dłuższego czasu szukałem jakiejś fajnej sherrówki na daily drama. ![]()
08-19-2014, 11:02 PM
Bartek, moim zdaniem to jest właśnie to - czego szukałeś. Ale to moje zdanie.
Przy okazji przypominam o konkursie. Warto dodawać notki w odpowiednim miejscu
08-19-2014, 11:16 PM
Według mnie to naprawdę porządna sherrówka z charakterem. W tej cenie i z takim profilem idealna na daily dram.
Co do notki Miltonduffa to już na brudno napisana. Jak ją dopieszczę to napewno ukaże się na forum ![]()
08-19-2014, 11:26 PM
Sendilkelm napisał(a):Bartek, moim zdaniem to jest właśnie to - czego szukałeś. Ale to moje zdanie. Wiem... tylko nie wiem jak go upchnąć w napiętym whisky budżecie ![]()
08-19-2014, 11:29 PM
hehe Ja się często zastanawiam czy nadejdzie czas żeby kiedys jakaś rezerwa mi została w tym budżecie
![]() ![]()
"coco jambo i do przodu"
08-19-2014, 11:31 PM
Bartek napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Bartek, moim zdaniem to jest właśnie to - czego szukałeś. Ale to moje zdanie. Zrezygnuj z chodzenia do "Kokomo" ![]() ![]()
08-19-2014, 11:35 PM
Bartek do Kokomo chodzisz ? :lol: :lol: :lol:
Cos słyszałem :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
08-19-2014, 11:36 PM
Sendilkelm napisał(a):Bartek napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Bartek, moim zdaniem to jest właśnie to - czego szukałeś. Ale to moje zdanie. :lol: :lol: :lol:
08-19-2014, 11:37 PM
morgan82 napisał(a):hehe Ja się często zastanawiam czy nadejdzie czas żeby kiedys jakaś rezerwa mi została w tym budżecieNo właśnie ![]() ![]() A w Cocomo to faktycznie można się zatracić finansowo :mrgreen: |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|