10-20-2013, 09:10 AM
Trzeba to wysłać do BenRiacha. Będzie nowy finish: http://allegro.pl/beczka-debowa-po-star ... source=mlt
BenRiach
|
10-20-2013, 09:10 AM
Trzeba to wysłać do BenRiacha. Będzie nowy finish: http://allegro.pl/beczka-debowa-po-star ... source=mlt
10-20-2013, 09:20 AM
Lepiej im wysłać po kapuście kiszonej albo ogórkach , to było by wyzwanie :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
10-20-2013, 10:12 AM
Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.
10-20-2013, 11:20 AM
Tomek napisał(a):Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.Koneserzy lykna wszystko :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
10-20-2013, 11:52 AM
menran napisał(a):Tomek napisał(a):Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.Koneserzy lykna wszystko :lol: To akurat miało miejsce, czytałem o tym gdzieś w internecie jakiś czas temu. Facet w podsumowaniu stwierdził, że niestety eksperyment się nie powiódł
10-20-2013, 12:49 PM
Śledzie już były
http://www.whiskymag.com/forum/viewtopi ... =12&t=6302 Ale w beczkach po jakichś nalewkach mogliby whisky potrzymać |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|