11-12-2018, 06:19 PM
cześć, dziękuję wszystkim za udział w samplingu. Paczki w dniu dzisiejszym umieściłem w paczkomacie nadawczym. Dajcie znać czy wszystko gra gdy dojdą. Pozdro i do następnego
Nowości - GD, Talisker, Glengoyne SC! Ledaig
|
11-12-2018, 06:19 PM
cześć, dziękuję wszystkim za udział w samplingu. Paczki w dniu dzisiejszym umieściłem w paczkomacie nadawczym. Dajcie znać czy wszystko gra gdy dojdą. Pozdro i do następnego
11-13-2018, 11:50 AM
tomash napisał(a):Zostało coś jeszcze? a co by Cię interesowało? Przy samplowaniu coś tam wlałem w kieliszek więc muszę sprawdzić dokładnie
11-13-2018, 04:34 PM
Spica, Talisker, Glendronach, może też Ledaig, w tej kolejności zaciekawienia mniej-więcej
http://rudeduchy.pl/ - kolejny blog o whisky
11-13-2018, 09:02 PM
tomash napisał(a):Spica, Talisker, Glendronach, może też Ledaig, w tej kolejności zaciekawienia mniej-więcej Spicy juz nie ma. Talisker mam 25ml GD i Ledaig po 50ml moge odlać
11-16-2018, 02:22 PM
Dotarło, nawet już zniknęło
tomash napisał(a):Spica, Talisker, Glendronach, może też Ledaig, w tej kolejności zaciekawienia mniej-więcejSpicę przestawiłbym na koniec, a tak w ogóle to jej nie brał (sorry cubus ) Oczywiście pewnie z ciekawości jest na 1 miejscu, ale imho oceny tejże są sporo zawyżone. cubus napisał(a):Spicy juz nie ma. O Spicy nie, odszeła... chlip PS Chyba zaczynam przeżywać drugą, a może już trzecią miłość do Taliskera. Ta 8yo.... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|