Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BenRiach
#1
Trzeba to wysłać do BenRiacha. Będzie nowy finish: http://allegro.pl/beczka-debowa-po-star ... source=mlt
Odpowiedz
#2
Lepiej im wysłać po kapuście kiszonej albo ogórkach , to było by wyzwanie :lol:
Pozdrawiam Grzegorz

[Obrazek: MFW+drinking+whisky+Apple+Juice+_420e695...05c4f8.gif]

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
Odpowiedz
#3
Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.
Odpowiedz
#4
Tomek napisał(a):Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.
Koneserzy lykna wszystko :lol:
Pozdrawiam Grzegorz

[Obrazek: MFW+drinking+whisky+Apple+Juice+_420e695...05c4f8.gif]

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
Odpowiedz
#5
menran napisał(a):
Tomek napisał(a):Albo po tych śledziach ze Szwecji co leżakują ileś lat pod ziemią. To byłby aromat.
Koneserzy lykna wszystko :lol:


To akurat miało miejsce, czytałem o tym gdzieś w internecie jakiś czas temu. Facet w podsumowaniu stwierdził, że niestety eksperyment się nie powiódł Tongue
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
#6
Śledzie już były Wink
http://www.whiskymag.com/forum/viewtopi ... =12&t=6302

Ale w beczkach po jakichś nalewkach mogliby whisky potrzymać Smile
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości