![]() |
WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Społeczność (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Dział: Spotkania, wspólne degustacje (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: WhiskyFoto vs. FotoWhisky (/showthread.php?tid=479) |
WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Daniel - 11-20-2014 Warsztaty fotograficzne … we własnym zakresie. ![]() Tak jak wspomniałem ja z chęcią zebrałbym się w kilka osób i urządził małe warsztaty fotograficzne z tematem Whisky. ![]() zadbalibyśmy zarówno o coś fajnego do picia jak i fotografowania. Zebralibyśmy rekwizyty, wynajęli studio lub salę i etc. Generalnie wydaje mi się, że tutaj jest kilka osób ze sporymi umiejętnościami, od których można się uczy, a choćby wymiana doświadczeń jest ucząca. Ja takie spotkanie ogłoszę również na portalu i może ktoś jeszcze dojdzie. Odnośnie terminu - mnie po głowie chodzi 27.02.15 - być może kilka osób zostanie na imprezę dzień później to będą mieli tylko jeden wyjazd do Warszawy. A i buteleczki ładne będą do fotografowania. Ale to luźna propozycja. Na początek trzy pytania: 1. Kto byłby chętny? 2. Co waszym zdaniem potrzeba? 3. Termin? Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Sendilkelm - 11-20-2014 1. Ja - moze sie w koncu czegos naucze 2. Temat do dyskusji, co chcemy zrobic 3. Nastepny rok, styczen/luty Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Sendilkelm - 11-20-2014 Widzę, że odzew mały ... Chyba Daniel nie pozostaniem nam jak się umówić we trzech z Kamilem po prostu ![]() Ja w ramach ćwiczeń dziś po zabawie ostatniej z butelką Samaroli, prezentuję kieliszek ![]() ![]() ![]() Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - larky - 11-21-2014 Krzywo proszę Pana, krzywo ![]() Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - K@mil - 11-21-2014 Lubie takie fota z góry kielonków ![]() larky napisał(a):Krzywo proszę Pana, krzywoHaha no fakt, deseń lekko przekrzywiony ![]() ![]() Co do ewentualnego terminu takich warsztacików, to zdecydowanie przyszły rok ![]() Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Sendilkelm - 11-21-2014 larky napisał(a):Krzywo proszę Pana, krzywo To Ty jeszcze czytasz forum? ![]() ![]() ![]() ![]() Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - menran - 11-21-2014 Sendilkelm napisał(a):Krzywo i nie napisałeś co nalałeś do środka :?larky napisał(a):Krzywo proszę Pana, krzywo Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Sendilkelm - 11-21-2014 Zapomnieliście wszyscy o przepale ![]() Samaroli Sherry 1998 czy jak mu tam to było Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - larky - 11-24-2014 A tak serio, chętnie bym się pobawił takimi tematami bo to przecież nowe doświadczenie fotograficzne. Jakby co dysponuję 2 lampami studyjnym, 4 lampami systemowymi, parasolki, 2 softboxy, octa, blenda, wyzwalacze zdalne. I tak... wpadam na forum czasem, chociaż faktycznie ostatnio to bardziej się zajmuję fotografią ![]() Re: WhiskyFoto vs. FotoWhisky - Sendilkelm - 11-24-2014 Adam, tylko do butelek to nie bardziej namiot bezcieniowy? No dobra, chyba, że chcesz zrobić mi zdjęcie z butelką ![]() A na serio, fajna sprawa - trzeba pomyśleć poważniej. Skoro sprzęt jest, to miejsce - postaram się przekonać żonę, że nie będziemy jej przeszkadzać i może się uda. Duży ten mój pokój nie jest, ale 4 tła mam. Ze sprzętu mam parasolkę i blendę (srebrną). Trochę mniej, ale też nie wypożyczam sprzętu ![]() I z tego co wiem, to jedna z osób ma Canona. |