The Taste of Whisky
[Z]Glengoyne 1990 Amontillado - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: [Z]Glengoyne 1990 Amontillado (/showthread.php?tid=1017)

Strony: 1 2 3 4 5

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-01-2016

Dziękuję wszystkim za pomoc w zamknięciu butli. Tym którzy zamówili po sampelku jak i tym którzy gorąco rekomendowali tą whisky. Mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - zbdu - 04-01-2016

Proszę o dane do przelewu
Pozdrawiam

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-01-2016

Wyślę wszystkim nr. konta na priv. W przelewie proszę podać nick z forum + Glengoyne. Muszę zamówić buteleczki 25ml więc butlę będę rozlewał jak buteleczki dotrą. Wszycy ci którzy prosili o zwłokę z płatnością niech po prostu dadzą znać kiedy będą w stanie dokonać wpłaty. Jeżeli ktoś chce to mogę przetrzymać sampelka.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-04-2016

Mam pytanie do forumowiczów którzy rozlewali już sample 25ml. A mianowicie: wysyłacie te 25 ml w buteleczkach 50 ml czy macie jakiś dostęp do buteleczek 25 ml.Bo od pół godziny już szukam takich i nie mogę znalezć. Jeżeli któryś z kolegów mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - wncvirus - 04-04-2016

aguerorafal napisał(a):Mam pytanie do forumowiczów którzy rozlewali już sample 25ml. A mianowicie: wysyłacie te 25 ml w buteleczkach 50 ml czy macie jakiś dostęp do buteleczek 25 ml.Bo od pół godziny już szukam takich i nie mogę znalezć. Jeżeli któryś z kolegów mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny.

Wiem że taką pojemnością jest problem. Ja lałem do butelek 50 ml.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - cubus - 04-04-2016

aguerorafal napisał(a):Mam pytanie do forumowiczów którzy rozlewali już sample 25ml. A mianowicie: wysyłacie te 25 ml w buteleczkach 50 ml czy macie jakiś dostęp do buteleczek 25 ml.Bo od pół godziny już szukam takich i nie mogę znalezć. Jeżeli któryś z kolegów mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny.

Na polskim rynku z tego co wiem nie ma butelek 25ml. Nie opłaca się oczywiście szukać tego za granicą. Lej do pięćdziesiątek. Ewentualnie szukaj 30ml ale to tez raczej zagraniczne.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - malthead - 04-05-2016

25 trzeba lać do 50ek. Jeżeli chcesz mniejsze to tylko 20ki co moim zdaniem jest lepszym rozwiązaniem.

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-05-2016

Niestety nie znalazłem 25 ml ani nawet 30 ml buteleczek więc będę rozlewal do 50ml

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-11-2016

Nie zdążyłem rozlać Glengoyne w weekend i przesyłka opózni się o kilka dni. Postaram się wysłać sample na początku przyszłego tygodnia. Sorry Panowie za opóznienie

Re: Glengoyne 1990 Amontillado - aguerorafal - 04-18-2016

W weekend rozlałem Glengoyne. W tym tygodniu wyślę paczki z samplami do Daniela, zbdu i stalowka2. Do pozostałych wyślę w przyszłym tygodniu ponieważ nie zdążyłem jeszcze zapakować.