Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Społeczność (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Dział: Spotkania, wspólne degustacje (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara (/showthread.php?tid=738) Strony:
1
2
|
Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - wncvirus - 06-01-2015 Simon says Whisky & Puff Photography zapraszają na : I SPOTKANIE WHISKY & CIGARS TYCHY 2015 które odbędzie się 19 czerwca 2015 roku o godz.19.00 w Hotelu „Stara Poczta” w Tychach przy ulicy Kościuszki 24. Podczas spotkania będą mieli państwo okazję degustować wykwintne szkockie whisky z regionu Speyside i południowej części półwyspu Kintyre oraz rewelacyjne cygara. Zaprezentujemy w jaki sposób i w jakim szkle powinno się profesjonalnie degustować whisky. W trakcie spotkania będzie można także zakupić w atrakcyjnych cenach cygara bezpośrednio od importera. Hotel „Stara Poczta” oferuje znakomite potrawy oraz napoje i wysokiej klasy alkohole do nabycia podczas tego znakomitego wieczoru. W sprawie zaproszeń proszę o kontakt na adres : imonsayswhisky@gmail.com">simonsayswhisky@gmail.com lub priv. Dodam od siebie.Cena za wejściówkę to 60 zł. Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - morgan82 - 06-01-2015 Ok teraz trochę powagi . Jakie whisky "wybitne" będą z regionu Speyside ???? Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - wncvirus - 06-01-2015 Wiesz co tak sie sklada ze temat założyłem na prośbę organizatora tak ze sam nie wiem.Na ta chwile nie mam więcej info niż to co wkleiłem;( Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - morgan82 - 06-01-2015 Ja naprawdę rzadko się czepiam ale czasami mnie telepie :evil: Ja rozmumię że ktoś coś chce ogłosić ale dla wiadomości dla kolegi co to organizuje !!! Podawanie takich informacji ( czyli braku informacji ) na forum że tak powiem fanatyków whisky jest dla mnie brakiem szacunku . Jak ktoś ma coś do zaoferowania dla nas to niech chociaż wysili się trochę z podaniem konkretów. Ale to moje takie osobiste zdanie na temat takich ogłoszeń. Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - surykatka - 06-02-2015 Jakby na to nie patrzeć masz rację morganku Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - K@mil - 06-02-2015 Podstawą jest podanie jakie butle zagoszczą na takowym spotkaniu. Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - Sendilkelm - 06-02-2015 Czyli jak bedziemy robic forumowe to nie chcecie niespodzianek??? szkoda Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - wncvirus - 06-02-2015 Szanowni przedmówcy absolutnie z Wami się zgadzam. Natomiast z tego co wiem to nie ma być strikte degustacji tylko zwykłe spotkanie towarzyskie bardziej na którym będą cygara + "specjały" w postaci jakiejś 10 czy 15 Glendronach, Pewno jakiś Ardberg 10, Glenfarclas 12 może 15 zatem raczej zagadnienia podstawowe. Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - malthead - 06-02-2015 morgan82 napisał(a):Ja naprawdę rzadko się czepiam ale czasami mnie telepie :evil: Ja rozmumię że ktoś coś chce ogłosić ale dla wiadomości dla kolegi co to organizuje !!! Morgan, nie denerwuj się tak To źle wpływa na cerę i później będziesz kasę musiał na spa wywalać, zamiast na malty Re: Zaproszenie na spotkanie whisky & cygara - ron - 06-02-2015 Tak naprawdę to widać co można oczekiwać po cenie ( 60 PLN). To po prostu spotkanie z cyklu "Wprowadzenie doś wiata whisky single malt" |