![]() |
The Langlander - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Uisge Beatha (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Whisky (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: The Langlander (/showthread.php?tid=1348) |
The Langlander - zbiju - 01-24-2017 Cześć Czy ktoś z Was miał już może przyjemność (bądź nieprzyjemność) kosztować tą polską whisky? The Langlander, leżakowana 3 lata, więc tak ino ino :) http://destylarniapiasecki.pl/the-langlander Re: The Langlander - PawelWojcik - 01-24-2017 mial (probowal). to doskonaly przyklad, jak mozna spier....c ciekawa idee. dab, ktory nadaje sie glownie do wedzenia kielbasy krakowskiej i beczki zamkniete szmata (pewnie ciekly przy roznicy temperatur). kolega Magas na sasiednich forach napisal "Starka jest jak Walesa". ja mysle, ze z polska whisky jest podobnie. anyway trzymam kciuki. Re: The Langlander - FinestCask - 01-24-2017 Też miałem okazję, i póki co smakuje jak tektura.. Miejmy nadzieję że to tylko trudne początki ![]() Re: The Langlander - PawelWojcik - 01-24-2017 jesli ktos chce sie nauczyc jak nie nalezy produkowac whisky, to tu jest doskonala lekcja: http://spirits.com.pl/pierwsza-whisky-z-polskiego-debu/ ten facet spie....l dokladnie wszystko, co bylo mozliwe. Re: The Langlander - fishmac - 01-25-2017 A mogli by zrobić coś ciekawego z leżakowaniem i finishowaniem w różnych beczkach (w tym po miodzie) bo przecież mają możliwości... Re: The Langlander - tomash - 01-25-2017 O rany, whisky leżakowana w beczkach po np. Mioduli mogłaby być hitem! |