The Taste of Whisky
Glenfarlas.. PE za jakiś czas - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Glenfarlas.. PE za jakiś czas (/showthread.php?tid=577)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - Daniel - 02-18-2015

malthead napisał(a):
cubus napisał(a):i jakieś dokładne podliczenie by się przydało bo nie wiem ile kredytu brać Smile))

Bierz wszystko, co ci w banku dają, i tak na długo nie wystarczy Big Grin

Big Grin :mrgreen: :twisted:

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - malthead - 02-18-2015

Daniel napisał(a):
surykatka napisał(a):4.

Whisky z pozycji 4 dostępne tylko w Brzesku. Kolega chce, żebyśmy starym zwyczajem zajazd zrobili Wink

Z uprzejmości nie odmówimy.

Big Grin

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - piokiler - 02-18-2015

To kiedy ten nalot na Brzesko? Wink Big Grin

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - surykatka - 02-18-2015

A kto powiedział że w Brzesku jest skład przetrzymywany :mrgreen:

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - surykatka - 02-18-2015

Podliczymy pewnie w tym tygodniu, dzisiaj jeszcze tylko 1 przelew za 1988 puścimy. Mam nadzieję, że Deutche Post czy jak mu tam szybko, tanio i bezpiecznie dostarczy ostatnią butle żeby można było całość rozlać i wysłać.

Chyba że się bardzo śpieszy komuś to można już rozlać komplet bez tego 1988, a jak dotrze to się wtedy tym zajmiemy.
Na razie butle są w Wawie i wstępnie można by je tam odebrać na WhiskyLegend lub przy innej okazji lub inna opcja iż mogą pójść do mnie butle do Brzeska i rozleję jak tamta ostatnia dojdzie i na przykład poprosić morganka żeby wziął na kwietniowe spotkanie.

Jeśli chodzi o wysyłkę oczywiście wiele droższe rzeczy się często wysyła, ale tu są sample, każdy z nas wie jak to różnie bywa- dokręcamy mocno, obklejamy taśmę, zabezpieczamy paczkę.. a potem dochodzi i tak przesyłka wybrakowana.
Ale oczywiście dopasujemy się do tego co kto sobie życzy.

Jeszcze kwestia techniczna bo planowaliśmy sample tylko i wyłącznie po 50ml, mamy też tylko takie buteleczki zakupione. Część osób chce teraz z tego co widzę dzielić sample na mniejsze na mniejsze między sobą, czy te kwestie rozwiążecie już między sobą czy jak mamy do tego podejść?

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - malthead - 02-18-2015

Ja myślę, że dobrze było by zaczekać jak będzie komplet a sample najlepiej na jednym ze spotkań przekazać, żeby tego nie wysyłać. Co wy na to?

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - Sendilkelm - 02-18-2015

Ja proponuje miedzy soba, zeby nie rozdrabinac sie za bardzo

No i czekamy na wszystkie butle - mysle, tka bedzie lepiej zeby miec wszystko w komplecie

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - cubus - 02-18-2015

Jestem za odbiorem osobistym na spotkaniu w kwietniu. Najwyzej wypije wszystkie na kaca w pociagu Big Grin

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - morgan82 - 02-18-2015

A z miłą chęcią przetrzymam Wam sampleki Smile u mnie bezpieczne :twisted:

Re: Glenfarlas.. PE za jakiś czas - K@mil - 02-18-2015

Jeśli chodzi o rozlewanie na mniej niż 25, to ogarniemy temat między sobą.