The Taste of Whisky
Kavalan Solist Sherry 58.6 % - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Kavalan Solist Sherry 58.6 % (/showthread.php?tid=519)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - malthead - 01-19-2015

moje dotarły. wszystko b.d. dzięki morgan

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - malthead - 01-20-2015

Jak wrażenia Solista po sherry?

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - morgan82 - 01-20-2015

malthead napisał(a):Jak wrażenia Solista po sherry?

Moje wrażenia bardzo dobre. Smile opis pojawi się już niedługo.
A chlopaki muszą jeszcze poczekać chwile bo paczki idą jeszcze. Wczoraj wszystkie paczki zostały nadane ( prawie wszystkie Sad ) więc powinny być u Was jutro Smile.
Mam nadzieję że i Wam posmakuje.

Moim zdaniem jest naprawdę rewelacyjny. Mam okazję drugi raz go kosztować - wczoraj po Bennrines'ie od Bottlers'ów - i powiem wam szczerze że ponownie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wczoraj nawet ciut większe niż wspomniany Bennrinnes Confusedhock:

Jestem ciekaw, co powiedzą pozostali.

Pozdrawiam

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - Szpachla - 01-20-2015

Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz Big Grin

Szpachla napisał(a):Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz Big Grin

Sorry, szpachla Wink - nie miałem zamiaru sie znęcać! Big Grin

Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny. Wink

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - Szpachla - 01-20-2015

malthead napisał(a):Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny. Wink

Wczoraj 'macałem' tego benrinnesa, więc już jutro miejmy nadzieję, będę mógł porównać Twoje uwagi z moimi odczuciami. Obym wyszedł z podobnymi wrażeniami!

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - malthead - 01-21-2015

będzie dobrze.

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - single malt - 01-22-2015

Dotarły Big Grin piękna barwa!

ps. ależ się namęczyłem, by je rozpakować Wink

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - morgan82 - 01-22-2015

single malt napisał(a):Dotarły Big Grin piękna barwa!

ps. ależ się namęczyłem, by je rozpakować Wink

Super . Najważniejsze że nic się nie rozlało Smile