![]() |
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Dział techniczny (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Regulamin, nowości, ogłoszenia (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych (/showthread.php?tid=13) |
Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - PawelWojcik - 06-06-2018 witamy! na whisky forach tak ostatnio wieje nuda, ze raczej nie uda Ci sie przeszkadzac ![]() trzymaj tu sie ! Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Bartek - 06-07-2018 PawelWojcik napisał(a):witamy! Witamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PawelWojcik napisał(a):witamy! Fakt, bywało bardziej biesiadnie ![]() ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - trzymajtusię i - 06-07-2018 Przybyłem by czytać, choć na początek zrobiłem mały nietakt forumowy i zamiast czytać całe forum przeleciałem wyrwane z kontekstu wszystkie post jednego forumowicza, w następnych dniach obiecuje poprawę czytając całe tematy. Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - blackholesun - 07-31-2018 cześć, mieszkam w okolicy Gdyni, powoli odkrywam świat single malt, raczej z preferencją w kierunku sherrybombs ![]() czasami bywam na degustacjach w okolicznym sklepie, zakupiłem też bilet na festiwal w Jastrzębiej ![]() krzysiek Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Sendilkelm - 07-31-2018 Witamy! Pij jak najwięcej ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - cubus - 07-31-2018 blackholesun napisał(a):cześć, mieszkam w okolicy Gdyni, powoli odkrywam świat single malt, raczej z preferencją w kierunku sherrybombso a skąd dokładnie? ![]() ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - blackholesun - 08-01-2018 cubus napisał(a):o a skąd dokładnie? cześć, jestem z Dębogórza (między Gdynią a Rumią) tylko jestem bardzo początkujący, na razie same "podstawki" (to chyba podstawowe wersje, dobrze rozumiem?) Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - cubus - 08-01-2018 blackholesun napisał(a):cubus napisał(a):o a skąd dokładnie? ja z Rumi. podstawki... to najlepszy moment by sięgnąć po coś lepszego ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - trzymajtusię i - 08-01-2018 Witaj kolego, pij podstawki jak najdłużej i ciesz się, że ci smakują, spróbuj jak najwięcej, tak byś miał rozeznanie profilowe regionów, destylarni itd a dopiera jak ci się znudzą idź dalej, szkoda tracić tej radości, która już nigdy nie wróci. Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - blackholesun - 08-02-2018 trzymajtusię i napisał(a):Witaj kolego, pij podstawki jak najdłużej i ciesz się, że ci smakują, spróbuj jak najwięcej, tak byś miał rozeznanie profilowe regionów, destylarni itd a dopiera jak ci się znudzą idź dalej, szkoda tracić tej radości, która już nigdy nie wróci. Taki właśnie mam plan, bardzo mnie cieszy, że tyle dobra przede mną do odkrycia ![]() |