The Taste of Whisky
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Regulamin, nowości, ogłoszenia (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych (/showthread.php?tid=13)

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - malthead - 07-25-2016

Witaj.

Wink

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - mooka - 08-08-2016

Cześć Wam wszystkim,
Jestem nowy na forum, a single poznaję również od niedawna, chociaż jak to na początku - ambitnie korzystam z okazji i uzbierała mi się niezła kolekcja podstawek, pewnie pomału zacznę sięgać po ciekawsze, ale do tego czasu jeszcze muszę sporo poznać i wyrobić smak Wink mieszkam na Śląsku (ale bywam w Wawie i Wrocku i po Rzeszów) więc jakby był ktoś chętny wymienić się samplami czy informacjami i okazjach w pobliskich sklepach to zapraszam, dajcie też znać jeśli będzie jakaś okazja spotkać się w okolicy i napić czegoś dobrego czy pogadać. Tymczasem miłego tygodnia.

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - snooki - 08-09-2016

Witam. Jestem Daria i pozdrawiam serdecznie. Smile

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - wncvirus - 08-09-2016

mooka napisał(a):Cześć Wam wszystkim,
Jestem nowy na forum, a single poznaję również od niedawna, chociaż jak to na początku - ambitnie korzystam z okazji i uzbierała mi się niezła kolekcja podstawek, pewnie pomału zacznę sięgać po ciekawsze, ale do tego czasu jeszcze muszę sporo poznać i wyrobić smak Wink mieszkam na Śląsku (ale bywam w Wawie i Wrocku i po Rzeszów) więc jakby był ktoś chętny wymienić się samplami czy informacjami i okazjach w pobliskich sklepach to zapraszam, dajcie też znać jeśli będzie jakaś okazja spotkać się w okolicy i napić czegoś dobrego czy pogadać. Tymczasem miłego tygodnia.

Witaj,

Fajnie że do nas trafiłeś Smile

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Sendilkelm - 08-09-2016

Witamy południową siłę Smile

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Tomek B - 08-09-2016

Witamy.

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - morgan82 - 08-10-2016

Witajcie na Forum.

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - zbiju - 10-13-2016

Cześć

Przekopuję się przez forum od dzisiejszego popołudnia :)
Tematem whisky interesuję się od jakiegoś czasu i sprawa nabiera intensywności od jakiegoś roku z hakiem. W domu prawie zawsze jakiś Ardbeg stoi, choć przeważnie jest też coś innego :)
Mieszkam w okolicach Bochni a pracuję w Krakowie.

Pozdrawiam

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - wncvirus - 10-13-2016

zbiju napisał(a):Cześć

Przekopuję się przez forum od dzisiejszego popołudnia Smile
Tematem whisky interesuję się od jakiegoś czasu i sprawa nabiera intensywności od jakiegoś roku z hakiem. W domu prawie zawsze jakiś Ardbeg stoi, choć przeważnie jest też coś innego Smile
Mieszkam w okolicach Bochni a pracuję w Krakowie.

Pozdrawiam

Cześć,

Witaj na forum. Miło że do nas trafiłeś Smile

Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - morgan82 - 10-13-2016

Witaj na forum. Fajnie że tym razem Kraków Smile