The Taste of Whisky
Kavalan Solist Sherry 58.6 % - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Kavalan Solist Sherry 58.6 % (/showthread.php?tid=519)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - morgan82 - 01-15-2015

Kavalany właśnie dotarły. Sa całe i zdrowe . Dziś wieczorem będę brał się za rozlewanie. Wysyłka będzie albo jutro albo dopiero w poniedziałek.
Część z Was napisała mi o wstrzymaniu czasowym z wysyłką. Kila osób w przetrzymanie. Kilka osób odbiór osobisty. Reszta forumowiczów będzie miała wysłane sample tak jak prosiła. Kto nie podał jeszcze adresu do wysyłki to pisać.
I teraz jeszcze forumowicze Daniel O zapakował nam 2 niespodzianki. Sa to sampleki. Teraz kminię jak je rozdzielić. Może jakis konkurs mały i kto wygra dostanie sampleka Smile .Zatem podziekowania dla Daniela za przechowanie butelek dla nas, za szybką wysyłkę i za sampelki.

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - SingleMaltMinisMan - 01-15-2015

W takim układzie wyczekujemy ciekawego konkursu z Twojej strony morganiku , znając Daniela na pewno załączył ciekawostkę Wink

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - surykatka - 01-15-2015

morganku mam dla ciebie nową partię sampli do testów, tym razem od maltbarna.. więc nie rób konkursu, wiesz gdzie powinny pójść te sample od Daniela :mrgreen:
.. to oczywiście żart, ale sample czekają na poważnie grzecznie na półeczce.. niektóre na dzień dzisiejszy to już raczej tylko w kategorii rarytasów trzeba rozpatrywać Wink

.. ale mamy inny problem rad z BOW już tupta nóżkami żeby w Kraku uczynić kolejne pijackie spotkanie.. liczę na twoją pomoc, rad ze swojej strony proponuję chatę na wieczór dla pijaków degustatorów amatorów :twisted: czyli dla naszej dwójki.. co ty na takie wyzwanie :?:

surykatka napisał(a):morganku mam dla ciebie nową partię sampli do testów, tym razem od maltbarna.. więc nie rób konkursu, wiesz gdzie powinny pójść te sample od Daniela :mrgreen:
.. to oczywiście żart, ale sample czekają na poważnie grzecznie na półeczce.. niektóre na dzień dzisiejszy to już raczej tylko w kategorii rarytasów trzeba rozpatrywać Wink

.. ale mamy inny problem rad z BOW już tupta nóżkami żeby w Kraku uczynić kolejne pijackie spotkanie.. liczę na twoją pomoc, rad ze swojej strony proponuję chatę na wieczór dla pijaków degustatorów amatorów :twisted: czyli dla naszej dwójki.. co ty na takie wyzwanie :?:

Zapowiada się ciekawie Smile plan bardzo dobry na małą degustację żeby wlać coś w gardło. Termin trzeba ustalić dogodny i można coś mysleć Wink

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - Hazelburn - 01-15-2015

A ja mam mały pomysł na konkurs. Smile

Hazelburn napisał(a):A ja mam mały pomysł na konkurs. Smile
To czekam na info. Smile

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - morgan82 - 01-16-2015

Butelki rozlane i teraz pakowanie i wysyłanie Smile

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - malthead - 01-16-2015

ślinotok mi ruszył !!! Big Grin

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - cubus - 01-16-2015

Wyglądają rewelacyjnie !

Re: Kavalan Solist Sherry 58.6 % - morgan82 - 01-18-2015

Mała awaria. Smile kasowałem wiadomości i zamiast skasować ostatnie strony pokasowałem taśmowo wiadomości bierzące. I że tak powiem straciłem wasze adresy gdzie chcecie żebym Wam słał Kavalany.
Proszę zatem o podanie jeszzcze raz adresów Smile