Benrinnes 1982 The Bottlers - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Benrinnes 1982 The Bottlers (/showthread.php?tid=383) |
Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - snoop - 12-12-2014 kraks napisał(a):I jak tu teraz powrocic do picia tego co mam w barku. Po degustacji tego Benrinnesa wszystko co mam jako daily dram wydaje sie jeszcze bardziej podle i nie warte chwili uwagi ;p malthead napisał(a):ostrzegałem! Teraz to aż boję się go wypić :lol: Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 snoop napisał(a):kraks napisał(a):I jak tu teraz powrocic do picia tego co mam w barku. Po degustacji tego Benrinnesa wszystko co mam jako daily dram wydaje sie jeszcze bardziej podle i nie warte chwili uwagi ;p mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - snoop - 12-12-2014 malthead napisał(a):mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: Jakby Ci to powiedzieć: byłeś mało przekonujący, nie zdecyduje się W poprzedni piątek odbierali mi z pracy kilkaset kilo odpadów niebezpiecznych zupełnie za free i jeszcze po nie z Łodzi przyjechali, chyba zadzwonię do nich :lol: Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 snoop napisał(a):malthead napisał(a):mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: widocznie nie były tak niebezpieczne jak to flaszka. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 ml Mogę ewentualnie resztę rozsamplować. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - Szpachla - 12-12-2014 malthead napisał(a):ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 ml Mogę ewentualnie resztę rozsamplować. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - menran - 12-12-2014 malthead napisał(a):ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 ml Mogę ewentualnie resztę rozsamplować.Ja bardzo chętnie 350 ale dopiero po nowym roku . Jesli to Ci pasuje to sie dogadamy Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - Sendilkelm - 12-12-2014 Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - menran - 12-12-2014 Sendilkelm napisał(a):Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia.No to bierzemy bo widzę ze do podziału z malthead się spóźniłem. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 menran napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia.No to bierzemy bo widzę ze do podziału z malthead się spóźniłem. Właśnie chciałem pisać, że się sprawa wyjasniła. Czyli ty menran sie dogadujesz z Sendilkelmem a ja ze szpachlą i po temacie. |