![]() |
Benrinnes 1982 The Bottlers - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Benrinnes 1982 The Bottlers (/showthread.php?tid=383) |
Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - snoop - 12-12-2014 kraks napisał(a):I jak tu teraz powrocic do picia tego co mam w barku. Po degustacji tego Benrinnesa wszystko co mam jako daily dram wydaje sie jeszcze bardziej podle i nie warte chwili uwagi ;p malthead napisał(a):ostrzegałem! Teraz to aż boję się go wypić :lol: Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 snoop napisał(a):kraks napisał(a):I jak tu teraz powrocic do picia tego co mam w barku. Po degustacji tego Benrinnesa wszystko co mam jako daily dram wydaje sie jeszcze bardziej podle i nie warte chwili uwagi ;p mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - snoop - 12-12-2014 malthead napisał(a):mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: Jakby Ci to powiedzieć: byłeś mało przekonujący, nie zdecyduje się ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 snoop napisał(a):malthead napisał(a):mogę go za ciebie zutylizować! Ponieważ to materiał niebezpieczny będziesz musiał ponieść pewne koszty, ale nie bój sie nie będzie drogo :mrgreen: widocznie nie były tak niebezpieczne jak to flaszka. ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 ml ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - Szpachla - 12-12-2014 malthead napisał(a):ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 ml ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - menran - 12-12-2014 malthead napisał(a):ale tak na poważnie. Czy któryś z was byłby zainteresowany dziabnięciem jednej flaszyny ze mną na spółę albo w jakiejś innej proporcji? Ja z miłą chęcią i nadwyraz czule :roll: przytulił bym jakieś 350 mlJa bardzo chętnie 350 ale dopiero po nowym roku . Jesli to Ci pasuje to sie dogadamy ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - Sendilkelm - 12-12-2014 Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia. Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - menran - 12-12-2014 Sendilkelm napisał(a):Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia.No to bierzemy ![]() Re: Benrinnes 1982 The Bottlers - malthead - 12-12-2014 menran napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Jeśli u Daniela zostaną butelki to ja też chętnie połówkę wezmę, ale też pewnie dopiero połowa albo koniec stycznia.No to bierzemy Właśnie chciałem pisać, że się sprawa wyjasniła. Czyli ty menran sie dogadujesz z Sendilkelmem a ja ze szpachlą i po temacie. ![]() |