![]() |
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Dział techniczny (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Regulamin, nowości, ogłoszenia (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych (/showthread.php?tid=13) |
Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - wncvirus - 11-17-2015 danders napisał(a):Witam serdecznie, mam na imię Damian mieszkam w Gliwicach, whisky zacząłem się interesować dopiero kilka miesięcy temu , jak szukałem prezentu dla pewnej osoby, mam już sporą kolekcje, chciałem zaznaczyć, że jeszcze nie spróbowałem żadnego single malta, planuje to zrobić dopiero w święta. Od czego mam zacząć panowie ? Widzę że Sląsk rośnie w siłę tak trzymać! Witaj ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - bohun11 - 11-17-2015 Witamy ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - morgan82 - 11-18-2015 Witaj na forum. Kilka butelczek juz masz wiec trzeba teraz cos wlac do gardla ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Cube - 12-08-2015 Cześć Forumowicze ! Nazywam się Kuba. Piję whisky. W sumie codziennie. ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - cubus - 12-08-2015 Cube napisał(a):Cześć Forumowicze ! co masz w kieliszku ? ![]() nareszcie postanowiłes dołaczyć! cześć ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - malthead - 12-09-2015 Cube napisał(a):Cześć Forumowicze ! Witam serdecznie. Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Cube - 12-09-2015 cubus napisał(a):co masz w kieliszku ? Dzisiaj w Stolicy jakoś zimnem powiało, więc do kieliszka powędrował Ardbeg Uigeadail. Każdy pisze parę słów to i ja coś jednak skrobnę. Zamiłowanie do Whisky nabyłem nieco w domu, ponieważ Padre jest także miłośnikiem destylatów drzewnych ![]() Moją przygodę stricte z Singlami rozpocząłem już parę lat temu, natomiast tak dość nieśmiało - Zielony Johnny, Glenfidiki, Glenlivety, blendy różne.. zawsze coś tam w szafeczce stało i było rozpijane.. Aż na 30tkę Żona mi zafundowała degustację w pewnym fajnym sklepie na warszawskiej Woli, znajomi podarowali parę ciekawszych butli no i się zaczęło..... a jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia ![]() Dzisiaj liczba butelek w domu nie spada poniżej 5, uwielbiam klimaty torfowe, różne caski (ale i nie tylko), odwiedzam degustacje, sample ... no i przyszedł czas na forum, klub, independent bottlers... Tylko gdzie mój worek z pieniędzmi..? ![]() Witajcie! Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - wncvirus - 12-09-2015 Cube napisał(a):cubus napisał(a):co masz w kieliszku ? Witaj Przyjacielu! ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - Scotch na Whisky - 12-21-2015 Witam wszystkich forumowiczów. Starając się połączyć przyjemne z pożytecznym i wykorzystać rodzinne powiązania ze Szkocją oraz możliwość przebywania i w UK i w PL postanowiłem zaoferować miłośnikom whisky możliwość wspólnego zwiedzania destylarni. Na co dzień staram się "zgłębiać" tajemnice bursztynowego trunku ![]() Re: Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych - morgan82 - 12-21-2015 Scotch na Whisky napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów.??????????? |