The Taste of Whisky
[Z] Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: [Z] Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus (/showthread.php?tid=676)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - piokiler - 04-26-2015

No to Michal musisz kupic jeszcze jedna i postawic na pulke Wink cos pieknego Smile

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - cubus - 04-26-2015

piokiler napisał(a):No to Michal musisz kupic jeszcze jedna i postawic na pulke Wink cos pieknego Smile

brak kasy Sad

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - wojtek1300 - 04-26-2015

No właśnie, gdyby nie ta cena..
Pięknie by wyglądała na półce :twisted:

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - cubus - 04-26-2015

Cena jest troche oderwana od rzeczywistości - ok 700zł to olbrzymia kwota jak na taki wypust. Grafik pewnie sporo wziął ale bez przesady :lol:
Zostawię sobię butelkę na pewno i postawie na widoku w witrynie by cieszyła oko. Gotówkę przeznaczę na lepsze rzeczy.

Jeszcze informacja:
z obu butelek jest dostępne jeszcze po 50ml z mojej działki. Skusi się ktoś? Jutro rozlewanie więc zastanawiajcie się szybko.

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - cubus - 04-28-2015

Jest kurde poślizg bo się z niczym nie wyrabiam Sad
Dziś zdążyłem rozlać i okleić Bunne. Jutro Hedonism wieczorem/nocą. Przepraszam za opóźnienie Sad

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - wojtek1300 - 04-28-2015

cubus napisał(a):Jest kurde poślizg bo się z niczym nie wyrabiam Sad
Dziś zdążyłem rozlać i okleić Bunne. Jutro Hedonism wieczorem/nocą. Przepraszam za opóźnienie Sad

Nie ma pośpiechu Wink

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - wncvirus - 04-29-2015

cubus napisał(a):Cena jest troche oderwana od rzeczywistości - ok 700zł to olbrzymia kwota jak na taki wypust. Grafik pewnie sporo wziął ale bez przesady :lol:
Zostawię sobię butelkę na pewno i postawie na widoku w witrynie by cieszyła oko. Gotówkę przeznaczę na lepsze rzeczy.

Jeszcze informacja:
z obu butelek jest dostępne jeszcze po 50ml z mojej działki. Skusi się ktoś? Jutro rozlewanie więc zastanawiajcie się szybko.

Zagadnienie aktualne?

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - cubus - 04-29-2015

wncvirus napisał(a):
cubus napisał(a):Cena jest troche oderwana od rzeczywistości - ok 700zł to olbrzymia kwota jak na taki wypust. Grafik pewnie sporo wziął ale bez przesady :lol:

Jeszcze informacja:

Zagadnienie aktualne?

Aktualne. Bunne rozlałem wczoraj już ale nie problem by rozlać jeszcze jedną buteleczkę Smile

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - wncvirus - 04-29-2015

No to ja bym wszedł na dodatkowe 50 ml. Podlicz mnie wobec tego i na prv podeślij infoSmile

Re: Bunnahabhain 1990 Silver Seal, Hedonism Quindecimus - cubus - 04-29-2015

dopisane w pierwszym poście.
Dzięki!