![]() |
[Z] Sampling pod choinkę - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: [Z] Sampling pod choinkę (/showthread.php?tid=491) |
Re: Sampling pod choinkę - malthead - 12-03-2014 ja pieprze, wy mnie wykończycie. ![]() bartek dzięki za wskazówkę. zaraz uzupełnię. sendilkelm, czyli dla menrana 50tka z twojej 100? za chwilę roześlę informacje na pm odnośnie przelewów. jak pisałem wcześniej, poza bunną, która już do nas frunie, resztę musimy zrobić w formie przedpłat. Re: Sampling pod choinkę - Sendilkelm - 12-03-2014 Rezerwowalem z mysla o nim ![]() ![]() Re: Sampling pod choinkę - malthead - 12-03-2014 ból w tym, że pomimo rezygnacji tomka dla menrana nie wystarczyło w pierwszej kolejce. Robimy tak: Redukujemy objętość sampla (*/) z 50 ml na 46.66 ml ( :roll: ), cenę naturalnie analogicznie, i tym samym butlę 700 ml dzielimy na 15. sampli. Ilość zamówionych sampli sie nie zmienia. Różnice chyba nie wyczuwalne, więc wilk syty i owca cała. Re: Sampling pod choinkę - malthead - 12-03-2014 K@mil napisał(a):Jakiś system powiadomień na kom trzeba by napisać + załatwić jakieś dofinansowanie na sample z UE, czy tam od bogatych Arabów :lol: z wnioskami na dofinansowanie za dużo roboty a my ciagle na gazie ![]() SmakWhiskyTheEmirates.com czy coś takiego ![]() ![]() Re: Sampling pod choinkę - snoop - 12-03-2014 malthead napisał(a):ból w tym, że pomimo rezygnacji tomka dla menrana nie wystarczyło w pierwszej kolejce. Bardzo dobry pomysł, w ten sposób wszyscy będą mieli okazję spróbować Re: Sampling pod choinkę - snoop - 12-03-2014 malthead napisał(a):K@mil napisał(a):Jakiś system powiadomień na kom trzeba by napisać + załatwić jakieś dofinansowanie na sample z UE, czy tam od bogatych Arabów :lol: Piszemy list do Sułtana Brunei? ![]() Re: Sampling pod choinkę - menran - 12-03-2014 Sendilkelm napisał(a):Dzięki Rafał za pamieć , oczywiście podłącze się do twojej setki bardzo chętniemenran napisał(a):Menran jeszcze z pracy nie powrócił ![]() Re: Sampling pod choinkę - malthead - 12-03-2014 morgan82 napisał(a):A ile cała butla tej Buny by wyszła? Dla tych co pytali: Za Bunne (zamówiona pojedyńczo) wychodzi: 527,90 zł. Takie mam potrącenie na koncie PayPal. W tym jest przesyłka 14 Eur (przy jednej butli) i bankowy, czyli dość dupiaty kurs waluty 4,36. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem całych butli to szybko. Zamówienie w LMDW złożyłem 27. 11. i wg trackingu dopiero dzisiaj opuszcza francję. Na miejscu najwcześniej w Piątek. Zamówienie powinniśmy złożyć dzisiaj wieczorem inaczej może byc kiepsko. Re: Sampling pod choinkę - malthead - 12-03-2014 menran napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Dzięki Rafał za pamieć , oczywiście podłącze się do twojej setki bardzo chętniemenran napisał(a):Menran jeszcze z pracy nie powrócił Panowie nie musicie sie dzielić. Zrobimy tak jak pisałem. Dzielimy butlę na 15 i tyle. No chyba, że chcecie sie podzielić, to wtedy pozostaje po staremu. Re: Sampling pod choinkę - Sendilkelm - 12-03-2014 Ale my sie podzielimy, bo ja bralem 100ml z mysla o Grzesiu ![]() ![]() |