![]() |
[Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Dział techniczny (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Regulamin, nowości, ogłoszenia (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 (/showthread.php?tid=219) |
Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - Sendilkelm - 05-12-2014 A jeszcze zapomniałbym o ważnej rzeczy. Nagrody są sponsorowane także przez menrana i dzięki niemu mogliśmy nagrodzić wszystkich uczestników. Mam nadzieję, że będziecie w miarę zadowoleni z sampla. Jeszcze sam nie wiem jak smakuje. Niestety nie będzie to whisky wybitna, ale może warta napisania notki ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - menran - 05-12-2014 Sendilkelm napisał(a):A jeszcze zapomniałbym o ważnej rzeczy. Nagrody są sponsorowane także przez menrana i dzięki niemu mogliśmy nagrodzić wszystkich uczestników. Mam nadzieję, że będziecie w miarę zadowoleni z sampla. Jeszcze sam nie wiem jak smakuje. Niestety nie będzie to whisky wybitna, ale może warta napisania notkiOj wydaje mi się ze jest warta zachodu i wypicia ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - morgan82 - 05-12-2014 Sendilkelm napisał(a):A jeszcze zapomniałbym o ważnej rzeczy. Nagrody są sponsorowane także przez menrana i dzięki niemu mogliśmy nagrodzić wszystkich uczestników. Mam nadzieję, że będziecie w miarę zadowoleni z sampla. Jeszcze sam nie wiem jak smakuje. Niestety nie będzie to whisky wybitna, ale może warta napisania notki oczywista sprawa, dlatego też w podziękowania były do całej administracji ( zarówno Admina jak i Moderatora bo też dział administracji bardzo waża ). Ciekawe co to takiego , i coś czuję dopiero będzie śmiech jak teraz damy notki. ( przynajmniej z mojej strony bo doświadczenie dopiero nabywam ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - SingleMaltMinisMan - 05-12-2014 menran napisał(a):Sendilkelm napisał(a):A jeszcze zapomniałbym o ważnej rzeczy. Nagrody są sponsorowane także przez menrana i dzięki niemu mogliśmy nagrodzić wszystkich uczestników. Mam nadzieję, że będziecie w miarę zadowoleni z sampla. Jeszcze sam nie wiem jak smakuje. Niestety nie będzie to whisky wybitna, ale może warta napisania notkiOj wydaje mi się ze jest warta zachodu i wypicia Czyli jednak kupiłeś te Brorke 40Y haha :mrgreen: Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - morgan82 - 05-12-2014 hehe to by ludziska zrobili oczy, ostatnio taki był artykuł jak na takiej degustacji w ciemno, podali uczestnikom jako druga butelkę Black Bowmore ![]() i to dopiero był klops, jak wyszło co pili a oceny dali marne, chyba że była słaba hehhehe Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - menran - 05-12-2014 morgan82 napisał(a):hehe to by ludziska zrobili oczy, ostatnio taki był artykuł jak na takiej degustacji w ciemno, podali uczestnikom jako druga butelkę Black BowmoreBo ludziska według portfela oceniają :lol: Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - pchela1980 - 05-12-2014 rowniez chcialam podziekowac administracji za nagrode i bardzo fajne podejscie. ale kurcze teraz to dopiero presje czuje... wtedy byla zabawa, teraz sie boje, ze procentowo zle zapachy lub smaki rozloze... i okaze sie, ze jakis wypas mi nie smakuje eeech ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - menran - 05-12-2014 pchela1980 napisał(a):rowniez chcialam podziekowac administracji za nagrode i bardzo fajne podejscie. ale kurcze teraz to dopiero presje czuje... wtedy byla zabawa, teraz sie boje, ze procentowo zle zapachy lub smaki rozloze... i okaze sie, ze jakis wypas mi nie smakuje eeechSpoko dasz rade ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - pchela1980 - 05-12-2014 ostatecznie to MI ma smakowac, badz nie - prawda? ![]() Re: [Konkurs] Napisz notkę, wygraj sampla ed. 1 - Bartek - 05-12-2014 Tak na serio administracja poleje Wam balantyne finesta więc miejcie się na baczności ![]() |