The Taste of Whisky
Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhead's - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Uisge Beatha (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólnie o whisky (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhead's (/showthread.php?tid=710)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - cubus - 05-29-2015

malthead napisał(a):Zadanie wykonane!

Wink

No to ślij na maila albo pma Big Grin

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - malthead - 05-29-2015

Ślę właśnie Smile

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - cubus - 05-29-2015

Dzieki panowie. Mamy 8 notek/ocen. Przydałoby się jeszcze kilka. Przypominam: czas do niedzieli wieczór!

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - wncvirus - 05-29-2015

Confusedhock:

Wink

Tak z rana Confusedhock: Confusedhock:

wncvirus napisał(a):Confusedhock:

Wink

malthead napisał(a):
cubus napisał(a):Pensje na kontach? oszczędności w skarpecie? kredyty pobrane? :lol:

Smile
O ósmej rano ja z drugą (silniejszą) kawą w ręku (bo pierwsza silniejsza już dawno przestała działać), bombardowany milionem pytań ciekawskiej małej istoty, wykonuję czynności poranno-ojcowskie marząc o ciszy i ... silniejszej kawie stawiającej na nogi i otym, żeby znów kiedyś dotrzeć do biura o normalnej porze. Big Grin

Kawa mu już nie wystarczała to łyknął coś mocniejszego :lol: :lol:

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - malthead - 05-29-2015

cubus napisał(a):
wncvirus napisał(a):Confusedhock:

Wink

malthead napisał(a):
cubus napisał(a):Pensje na kontach? oszczędności w skarpecie? kredyty pobrane? :lol:

Smile
O ósmej rano ja z drugą (silniejszą) kawą w ręku (bo pierwsza silniejsza już dawno przestała działać), bombardowany milionem pytań ciekawskiej małej istoty, wykonuję czynności poranno-ojcowskie marząc o ciszy i ... silniejszej kawie stawiającej na nogi i otym, żeby znów kiedyś dotrzeć do biura o normalnej porze. Big Grin

Kawa mu już nie wystarczała to łyknął coś mocniejszego :lol: :lol:

:lol: :lol:

Kubki smakowe rano podobno najbardziej wrażliwe! Więc ALL IN THE NAME OF SCIENCE! Big Grin No i w ramach przygotowań na dziś wieczór Wink

Spokojnie Panowie, degustowałem wczoraj ale bazgrałem ręcznie, więc wrzuciłem dzisiaj... :mrgreen:

(Mam nadzieję, że uwierzą :? )

malthead napisał(a):(Mam nadzieję, że uwierzą :? )

NIE :twisted: w ramach ratowania Cię z alkoholizmu masz zakaz brania sampli :lol: :lol:

cubus napisał(a):
malthead napisał(a):(Mam nadzieję, że uwierzą :? )

NIE :twisted: w ramach ratowania Cię z alkoholizmu masz zakaz brania sampli :lol: :lol:

To se ne da! :mrgreen:

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - cubus - 05-30-2015

jeszcze raz przypominam Smile

Re: Forumowa degustacja - Glenrothes 1990 24YO 55,7% Cadenhe - cubus - 05-31-2015

Mam 11 ocen. Ktoś jeszcze? Smile o 19:00 udostępnię wyniki Smile