![]() |
Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich (/showthread.php?tid=1473) |
Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - surykatka - 07-10-2017 PRZYPOMINAM SIĘ ![]() BUTELKI ROZLANE WSZYSTKIE, W ŚRODĘ PAKOWANIE I W CZWARTEK CHCIAŁBYM WYSŁAĆ PACZKI wncvirus.. adres inPost Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - surykatka - 07-11-2017 PODSUMOWUJĄC: 1. Przygotowane są wszystkie etykiety inPost( bez wncvirus, bo nadal nie mam adresu wysyłki?) i oklejki do paczek Poczta Polska które mają być wysłane. Łącznie 17 sztuk. 2. Mam płatności, z wyjątkiem tych gdzie były inne ustalenia na priv 3. Jutro po pracy sample wylądują w pudełkach i w czwartek rano trafią do punktu odbioru inPost 4. Bardzo proszę o info czy dotarła paczka i czy wszystko w porządku 5. Starałem się podpisać i popakować wszystkie sample poprawnie, jakby były jakieś pomyłki to proszę o info.. będziemy odkręcać ![]() 6. Fajnie by było jakby się pojawiły w niedalekiej przyszłości jakieś komentarze i przemyślenia odnośnie samplowanych butelek.. jeśli by się chciało coś komuś naskrobać, to było by super ![]() Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - surykatka - 07-12-2017 Paczki inPost i Poczta Polska nadane, pojawią się pewnie rano w systemie. Przypominam iż inPost skrócił czas odbioru paczki z Paczkomatu( 48h ).. taką mam informację od cubusa ![]() Proszę dać znać czy wszystko w porządku, najlepiej w tym wątku żeby nie było zamieszania: viewtopic.php?f=14&t=1665&p=45659#p45659 Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - bohun11 - 07-14-2017 Odebrałam przesyłkę. Inpost troche przetyrał paczkę, ale na szczęście zawartość cała ![]() Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - surykatka - 07-14-2017 Starałem się pakować bardzo porządnie, ale z kurierami wiadomo jak to bywa Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - Sendilkelm - 07-15-2017 surykatka napisał(a):Paczki inPost i Poczta Polska nadane, pojawią się pewnie rano w systemie. InPost chyba nie zwraca paczek a wysyla do lokalnej centrali i tam mozna odebrac. Przynajmniej kiedys jak odbieralem wlasnie pod koniec czasu do odbioru to przyslali sms z powiadomieniem, ze paczka jeszce bedzie X godzin, a pzoneij trafi na "nazwa ulicy" gdzie mozna bedzie paczke odebrac osobiscie. Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - surykatka - 07-15-2017 Tego to nie wiem akurat Rafale :? , ale może jest tak jak mówisz ![]() Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - mooka - 07-15-2017 potwierdzam, w Katowicach odbierałem już nie raz w oddziale spóźniwszy się do paczkomatu. BTW dzięki za sampling, wszystko pięknie. Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - cubus - 07-17-2017 Inpost Paczkomaty - 48 godzin na odbiór z paczkomatu. Po tym czasie trafia do oddziału obsługującego region i tam czeka na odbiór 14 dni. Potem wraca (bezpłatnie) do nadawcy. Sprawdzone w praktyce. Pamiętam jednak, że te, które do mnie wróciły były w średnim stanie (brudne, pogniecione) ale całe szczęście zawartość nie uległa zniszczeniu. Re: Na początek stary.. ale tegoroczny Caperdonich - tomash - 07-18-2017 surykatka napisał(a):Paczki inPost i Poczta Polska nadane, pojawią się pewnie rano w systemie.Mnie to właśnie ugryzło bo byłem wyjechany na weekend a te 48h się liczy także w weekendy. Potem paczka trafia do centrum logistycznego na trzy dni i dopiero potem wraca do nadawcy. Dziś zamierzam odebrać na Wólczyńskiej :mrgreen: |