![]() |
Pomoc w wyborze whisky - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Uisge Beatha (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólnie o whisky (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Pomoc w wyborze whisky (/showthread.php?tid=442) |
Re: Pomoc w wyborze whisky - malthead - 07-12-2015 morgan82 napisał(a):marcin s napisał(a):Każdy pije z czym lubi i co by to nie było a Mama akurat może wszystko :-) Hehe, wyobrażam sobie jak przemawiasz dostojnyn głosem do tych smutnych min ... ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - morgan82 - 07-12-2015 malthead napisał(a):morgan82 napisał(a):marcin s napisał(a):Każdy pije z czym lubi i co by to nie było a Mama akurat może wszystko :-) Próbuję zachować powagę ale nie zawsze mi to wyjdzie ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - Szpachla - 07-23-2015 Jak słodkie - Balvenie DoubleWood 12, jak owocowe - Glenlivet 12. Re: Pomoc w wyborze whisky - cynthia - 10-30-2015 Ja piję whisky tak jak mam na to ochotę ![]() ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - Maciejf - 10-30-2015 marcin s napisał(a):Nie chcę zakładać nowego tematu ale takie pytanie jakieś propozycję na pierwszą whisky SM dla kobiety aby nie zrazić coś delikatnego owocowego może coś z podstawek? Z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego jak "damska whisky", zbyt wiele razy się naciąłem mówiąc o Balveniem czy Macallanie, że to powinno zasmakować paniom - bo kremowe, słodkawe itp. Równie często "damską whisky" czyli taką, która kobietom smakowała najbardziej okazywał się Laphroaig albo Ardbeg. Instynkt podpowiada coś delikatnego, ale sam wiesz jak to jest z babami... ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - cynthia - 11-02-2015 Maciejf napisał(a):marcin s napisał(a):Nie chcę zakładać nowego tematu ale takie pytanie jakieś propozycję na pierwszą whisky SM dla kobiety aby nie zrazić coś delikatnego owocowego może coś z podstawek? Może i nie ma damskiej whisky, ale drinki np. takie jak te [EDIT] pasują wielu kobietkom ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - matelek - 11-04-2015 Cytat:Z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego jak "damska whisky", zbyt wiele razy się naciąłem mówiąc o Balveniem czy Macallanie, że to powinno zasmakować paniom - bo kremowe, słodkawe itp. Równie często "damską whisky" czyli taką, która kobietom smakowała najbardziej okazywał się Laphroaig albo Ardbeg.i tu racja! Akurat moja żona to nie baba :!: Ale uwielbia Glenfarclasa Heritage oraz Aberlour a'bunadh! i niech ktoś powie, że CS to damskie whisky! ![]() Re: Pomoc w wyborze whisky - tomaj676869 - 12-31-2015 pił ktoś jakiegoś dobrego Singeltona :?: takiego np. na 7 pkt :?: Re: Pomoc w wyborze whisky - Tomek - 12-31-2015 tomaj676869 napisał(a):pił ktoś jakiegoś dobrego Singeltona :?: takiego np. na 7 pkt :?::lol: :lol: :lol: Re: Pomoc w wyborze whisky - morgan82 - 01-01-2016 Tomek napisał(a):tomaj676869 napisał(a):pił ktoś jakiegoś dobrego Singeltona :?: takiego np. na 7 pkt :?::lol: :lol: :lol: czy dziś jest 1 szy kwietnia czy tak dużo dziś wypiłem ![]() |