![]() |
Informacje techniczne - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Dział techniczny (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Regulamin, nowości, ogłoszenia (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Informacje techniczne (/showthread.php?tid=43) |
Re: Informacje techniczne - menran - 12-05-2014 snoop napisał(a):Wam też zaczęło wywalać reklamy na dole strony? Do dziś nie było :roll:Adminowi puscily wodze fantazji ? Re: Informacje techniczne - snoop - 12-05-2014 Sendilkelm napisał(a):Dodałem reklame testowo Nie no spoko, nie przeszkadza. Po prostu się zdziwiłem, bo nigdy jej tam nie było Re: Informacje techniczne - Sendilkelm - 12-05-2014 snoop napisał(a):Sendilkelm napisał(a):Dodałem reklame testowo Na razie dodałem na sztywno, testuje czy działa etc. Może sę okazać za następny rok, że trzeba będzie serwer zmienić ![]() Re: Informacje techniczne - Sendilkelm - 12-11-2014 Niedługo zaczynamy porządkowanie działu DEGUSTACJA. W związku z tym, że coraz więcej osób pisze notki trzeba to poczyścić. Kilka krótkich kroków co zostanie zrobione: 1. Zostaną wyczyszczone zbędne komentarze, niezbędne też. Wątek z notkami ma działać jak baza opisowa danej osoby. Zastanawiam się jeszcze w jaki sposób przenieść komentarze, bo czasami naprawdę się przydają 2. Tematy zostaną przerobione na otagowane, tak jak to jest zapisane w regulaminie działu Degustacja 3. Temat bez notek zostaną przeniesione do innego działu Re: Informacje techniczne - menran - 12-11-2014 Jak wstawiacie notki to postarajcie się jeszcze o link do WB, będzie łatwiej coś znaleźć. Re: Informacje techniczne - Neptune - 12-11-2014 Sendilkelm napisał(a):1. Zostaną wyczyszczone zbędne komentarze, niezbędne też. Wątek z notkami ma działać jak baza opisowa danej osoby. Zastanawiam się jeszcze w jaki sposób przenieść komentarze, bo czasami naprawdę się przydają ad.1 - A nie da się np. dać uprawnień moderatorskich na wybrany temat? Wówczas każdy dostałby je na swój wątek i sam mógłby wybrać, czy chce aby była prowadzona dyskusja nt jego notatek, czy też nie. @menran - dzięki; np. ja o tym zapomniałem. ![]() Re: Informacje techniczne - Sendilkelm - 12-11-2014 Ad 1. Raczej nie, bo nie chodzi o to, aby kazdy decydowal, a zeby bylo czysto i przejrzyscie. Czyli jestli sa notki, to sa tlyko notki, zeby nie przerzcuac stron w poszukiwaniu nastepnej, bo kilku delikwentow sobie zrobilo dyskusje na temat tego czy wlali po 22 ml czy 23 do kieliszki ![]() @Neptune, Ty masz juz dwa watki ![]() Re: Informacje techniczne - menran - 12-11-2014 Neptune napisał(a):ad.1 - i sam mógłby wybrać, czy chce aby była prowadzona dyskusja nt jego notatek, czy też nie. Demokracja na forum nie jest mile widziana ................admin powiedział "nie" :lol: I dobrze ![]() Re: Informacje techniczne - malthead - 12-11-2014 Sendilkelm napisał(a):... Zastanawiam się jeszcze w jaki sposób przenieść komentarze, bo czasami naprawdę się przydają.... Może poprostu jako "informacje uzupełniające" doklejone do danej notki w formie takiego paska jak cytat z szarym tłem? Re: Informacje techniczne - Sendilkelm - 12-11-2014 malthead napisał(a):Sendilkelm napisał(a):... Zastanawiam się jeszcze w jaki sposób przenieść komentarze, bo czasami naprawdę się przydają.... Tego się nie da chyba, chodzi mi bardziej o to, jak dopuścić komentowanie w sneise dyskusji na temat notki. Czasami tak jest, ze zaczyna sie dyskusja, czemu 4/10, a ja czuje, to, a nie tamto ... tlylko jak to zrobic nie zasmiecajac tematu |