![]() |
Jakie piwa polecacie? - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Offtopic (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Cafe - pogaduszki (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Jakie piwa polecacie? (/showthread.php?tid=503) |
Re: Jakie piwa polecacie? - cubus - 03-23-2015 jakiś cwaniak przechwycił dostawę :evil: Re: Jakie piwa polecacie? - malthead - 03-23-2015 Właśnie wracam z objazdu Lidlowego. Ostatecznie, w czwartym sie udało! ![]() Wygląda więc na to, że albo nie wyłożyli wszystkiego od rana albo wyłożyli i wyparowało w pierwszych minutach - co akurat w tych pierwszych trzech Lidlach, w których byłem, jest prawdopodobne. Jest jednak też inna opcja: We wszystkich Lidlach dowiedziałem się, że piwa te mają być wystawione w jednym tylko miejscu na sklepie i nigdzie indziej Pierwszy regał czołowy bezpośrednio na przeciw wejścia - Klient ma wejść na te piwa!). Miejsce to jednak jest za małe na dodatkowe trzy rodzaje, których jest tak mało. Gostek w sklepie, w którym kupiłem brakujące, wystawił te trzy w koszu przy kasie. Istnieje więc szansa, że w niektórych sklepach Draak, Piraat i Leute zostaną wystawione dopiero jak zrobi się miejsce na wyznaczonej ekspozycji. Życzę powodzenia jeszcze. Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-23-2015 Na wsi w Brzesku full na półkach.. dokonuję załadunku :mrgreen: Re: Jakie piwa polecacie? - ron - 03-23-2015 Nie jestem smakoszem piwa, ale skoro polecacie to byłem i kupiłem Petrusa w 6-paku i 4 Guldeny. A wy po ile czego braliście ? Re: Jakie piwa polecacie? - Szpachla - 03-23-2015 surykatka napisał(a):Na wsi w Brzesku full na półkach.. dokonuję załadunku :mrgreen:Pozazdrościć... ron napisał(a):Nie jestem smakoszem piwa, ale skoro polecacie to byłem i kupiłem Petrusa w 6-paku i 4 Guldeny.Też nie jestem smakoszem, ostatnio zauważyłem że lubię wszelakiego rodzaju portery i ciemne piwa. Aczkolwiek Neptune tak ładnie rozpisał ofertę, że żal byłoby nie kupić przynajmniej po trochu. Wszystkiego brałem po 2, ale Guldenów i Piraatów chciałbym po 4. Wszystkiego żeby raz spróbować, i jedna butelkę jakbym nagle zapomniał czy mi smakowało, czy też nie. Re: Jakie piwa polecacie? - malthead - 03-23-2015 surykatka napisał(a):Na wsi w Brzesku full na półkach.. dokonuję załadunku :mrgreen: Ktoś zmanipulował kanał dystrybucyjny i wszystko trafiło do Brzeska, gdzie czaił się pewien gość.. :mrgreen: Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-23-2015 Cytat:Ktoś zmanipulował kanał dystrybucyjny i wszystko trafiło do Brzeska, gdzie czaił się pewien gość.. cóż mam powiedzieć.. :mrgreen: Re: Jakie piwa polecacie? - Neptune - 03-23-2015 Sukces :mrgreen: W moim Lidlu o dziwo wszystko było. Ba, przy mnie dostawili dodatkowy karton złotych smoków. ![]() Re: Jakie piwa polecacie? - malthead - 03-23-2015 Mały update: Zadzwonili do mnie właśnie z Lidla. Okazuje się, że "z powodów technicznych dostawy piw (Draak, Piraat, Leute) do niektórych placówek nie doszły do skutku lub jedynie symbolicznie. Dostawy te odbędą się najprawdopodobniej jutro lub po jutrze". ![]() Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-23-2015 A my tu gadu, gadu.. a ja właśnie Lidlowy test browarków na żywym organizmie przeprowadzam ![]() |