![]() |
Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Społeczność (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Dział: Spotkania, wspólne degustacje (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października (/showthread.php?tid=381) |
Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - malthead - 10-27-2014 [quote="K@mil" Malt, fajnie było poznać ;) Mam nadzieję że busów nie pomyliłeś i piszesz z chaty a nie gdzieś z suwalszczyzny :D ;) I pozdro dla Twoich dziewczyn ;)[/quote] Bez obaw, z chaty (własnej) piszę. W busie coprawda komara przyciąłem chyba konkretnie bo przy wysiadaniu kierowca dziwnie patrzył (może chrapałem albo sample dzwoniły jak dzwoneczki na mszy św. Albo i jedno i drugie!! ![]() Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam M. Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - malthead - 10-27-2014 Sendilkelm napisał(a):na koniec wzialem polowe takiej butli Niezła była ale bunna infinity wymiatała. ![]() Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - Sendilkelm - 10-27-2014 Bunna Infinity, tez nie poszła cała ![]() Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - Bartek - 10-27-2014 Mi w niej czegoś brakowało... wolałbym karton Buny od LMDW ![]() Czy ktoś ostatecznie miał okazję próbować tej PE od Dajrektora? Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - SingleMaltMinisMan - 10-27-2014 Ja już na Bunne od LMDW się nie załapałem , ale za to francuzik polał mi solidnego drama Koali 30Y , gigant. Bunna 40Y Infinity od Samaroli była ogólnie bardzo solidną pozycją , ale jak na czterdziestolatkę to słabo ![]() Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - snoop - 10-27-2014 Tak w ogóle to fajnie było Was poznać ![]() ![]() Najbardziej oblegane stanowiska to przede wszystkim BestWhiskyMarket no i oczywiście Samaroli. Wiedzieli, że do Polski abstynenta wysłać nie można :lol: Gość naprawdę dawał radę, choć w sobotę po 18-tej już przewracał pojemniki w wodą ![]() SingleMaltMinisMan napisał(a):Ja już na Bunne od LMDW się nie załapałem , ale za to francuzik polał mi solidnego drama Koali 30Y , gigant. Koala od francuza naprawdę jedna z lepszych, które udało się wyrwać, choć wg mnie przebijała ją ta od Daniela. Bunnie od Samaroli ewidentnie brakowało mocy, ale pozycja ciekawa, ale nie za taką cenę ![]() Bartek napisał(a):Czy ktoś ostatecznie miał okazję próbować tej PE od Dajrektora? morgan miał okazję, ale jakoś nie skakał pod sufit (może za dużo klopsików zjadł ![]() malthead dobrze, że wróciłeś cały i zdrowy bo degustowałeś jak szalony ![]() ![]() Jeśli się na koniec z kimś nie pożegnałem to sorry (na pewno Bartka nie mogłem odnaleźć) :roll: Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanie w tak fajnym gronie...do następnego Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - K@mil - 10-27-2014 Tak jak z Morgankiem wczoraj rozmawiałem, fajnie że ekipa się forumowa zebrała i tak się co chwilę grupkami spotykaliśmy, bo jakbym sam chodził, to jednak ciut inny klimat ![]() Generalnie na festiwalu tak się złożyło, że Bunny były w sile (francuzikowa miazga, od Duncana 21YO już w sobotę wyszła, bo dawała radę, ta z Samaroli na pewno dla mnie pozostająca w pamięci). Do tego Koala 30 bardzo przyjemna, no i Lafroj 1983 od dziadka z Mackillops. Poza tym dużo fajnych pozysji od MoS u Daniela. Cały festiwal na duży plus, z którego dużą część skradła ekipa z forum ![]() Trzeba teraz dojść do siebie i ogarnąć wszystkie sample. Wczoraj całą podróż do domu odbijało mi się łychą, lekki przesyt ![]() ![]() Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - Hazelburn - 10-27-2014 Witajcie Panowie, Wczoraj w nocy udało mi się jakoś dotrzeć do domu ![]() ![]() ![]() Ogólnie według mnie festiwal bardzo udany, nie spodziewałem się aż tak dużej frekfencji. Jeszcze raz dzięki ! Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - snoop - 10-27-2014 Hazelburn napisał(a):Witajcie Panowie,Dzięki za odwiedzenie naszego stoiska, zapisaliśmy się już na następny rok Za rok rozbije namiot obok waszego stoiska ![]() Re: Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października - Edd - 10-27-2014 ja również wielkie dzięki dla wszystkich, choć nie udało się bardzo długo pogadać, bo na stoisku szalałem aż mi się sucho zrobiło w ustach od gadania (przepłukałem Pultaczem 17yo i Arranem 17 spod lady); jako, że byłem w zasadzie w pracy, a w niedzielę być nie mogłem nie spróbowałem tyle ile bym chciał; tym bardziej szykuję się na rok następny; no i mam nadzieję, że zostawiłem po sobie dobre wrażenie ![]() do rychłego Panowie! |