The Taste of Whisky
Co dzis na stole? - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Uisge Beatha (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Degustacja (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Co dzis na stole? (/showthread.php?tid=39)

Re: Co dzis na stole? - piokiler - 03-04-2015

malthead napisał(a):
K@mil napisał(a):Rafał, skądś znam takie otoczenie dla drama Smile

takich tutaj chyba więcej Smile
Tak to jest Panowie Big Grin Gdy przyjda pociechy to juz nie ma czasu,a wieczorem to czlowiek szuka gdzie badz miejscaz zeby klapnac i co sie napic Wink a te klocki na podlodze sa bardzo wygodne i czesto z nich tez korzystam Big Grin

Re: Co dzis na stole? - K@mil - 03-04-2015

Ja wieczorem, to szukam miejsca gdzie klapnąć to fakt, ale sił już czasami brak na drama nawet Big Grin

Re: Co dzis na stole? - malthead - 03-04-2015

Ja nie pamiętam co się dzieje wieczorem.:-P W chwili zetknięcia z powierzchnią poziomą gasnie światło...:-D

K@mil napisał(a):Ja wieczorem, to szukam miejsca gdzie klapnąć to fakt, ale sił już czasami brak na drama nawet Big Grin

Tez tak mam Kamil ostatnio Smile lub zaczne i nie skoncze drama i zostaje w kieliszku na nastepny dzien( dobrze ze kieliszek jest z przykrywka)

Re: Co dzis na stole? - snoop - 03-04-2015

K@mil napisał(a):Ja wieczorem, to szukam miejsca gdzie klapnąć to fakt, ale sił już czasami brak na drama nawet Big Grin

malthead napisał(a):Ja nie pamiętam co się dzieje wieczorem.:-P W chwili zetknięcia z powierzchnią poziomą gasnie światło...:-D

Może żeby tu nie zaśmiecać załóżmy jakiś "Klub Niewyspanego Tatusia" Big Grin

snoop napisał(a):

malthead napisał(a):Ja nie pamiętam co się dzieje wieczorem.:-P W chwili zetknięcia z powierzchnią poziomą gasnie światło...:-D

Może żeby tu nie zaśmiecać załóżmy jakiś "Klub Niewyspanego Tatusia" Big Grin
hehe dobre Przemku Big Grin Napewno pare osob by sie znalzlo Wink

Re: Co dzis na stole? - cubus - 03-04-2015

nareszcie chwila. Przy samplingu się nawąchałem to teraz się napiję Smile

[Obrazek: nadurra.jpg]

Zapach: suszone owoce i gorzka czekolada a może czekolada z rodzynkami ? po odstaniu odrobinka mokrego drewna. Pusty kieliszek jest za to pełen rodzynek Smile
Smak: ponownie gorzka czekolada a może nawet czekoladki z pomarańczowym likierem, słodkim likierem..
Finish: długi i rozgrzewający, no bo w sumie jak ma nie grzać jak 60,7 % Smile znowu czekolada, tym razem z piękacym chilli i ogólnie przyprawami.

Bardzo poprawna whisky. I tyle. Czuć olbrzymi wpływ sherry ale całość i w zapachu i smaku nie jest zbyt złożona. Miły wieczorny dram ale są lepsze w tej cenie - A bunadh? Wink

to moje debiuty notkowe z którymi mam problem. Po pierwsze brak doświadczenia a po drugie umysł raczej ścisły i ...analfabetyzm :lol:

Re: Co dzis na stole? - malthead - 03-05-2015

No to i pierwsza notka jest. I jest dobrze, tylko najlepiej załóż sobie odrębny wątek na notki, żeby było klarownie i czytelnie Wink

Re: Co dzis na stole? - cubus - 03-05-2015

tak zrobię jak już będzie kolejna no i dopóki nie mam systemu notkowego nad którym pracuje Big Grin

Re: Co dzis na stole? - tomaj676869 - 03-05-2015

bardzo fajna ta notka ;-)