![]() |
Jakie piwa polecacie? - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Offtopic (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Cafe - pogaduszki (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Jakie piwa polecacie? (/showthread.php?tid=503) |
Re: Jakie piwa polecacie? - malthead - 03-06-2015 u mnie w tesco extra regał będzie z dziesięć razy dłuższy ale nie ma na nim nawet jednej dziesiątej tego co na zdjęciach!!! :? Re: Jakie piwa polecacie? - single malt - 03-06-2015 Niesamowite, bardzo okazale to wygląda, szczególnie półka PINTy :o Wszystko co prawda w Łodzi też do dostania, ale tylko w sklepach specjalistycznych, których jest kilka. Mają rozmach... :mrgreen: ps. weź sobie następnym razem z ciemnych "Lublin to Dublin" jeśli jeszcze nie piłeś, a z AIPA "Red AIPA". Nie powinieneś się rozczarować 8-) Re: Jakie piwa polecacie? - K@mil - 03-06-2015 Juz chyba pisalem na forum, Leclerc dziala na innej zasadzie niż inne sieci. Kazdy Leclerc ma swojego właściciela, który sam decyduje o asortymencie (nie ma odgórnego schematu, jak w Tesco, Carrefour itp.). Mam farta, bo bydgoski market poszedł w whisky i piwa ![]() Re: Jakie piwa polecacie? - single malt - 03-06-2015 To jak następnym razem będziesz to zarzuć fotki co tam zza granicy stoi? ![]() Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-06-2015 Poproszę o AZYL POLITYCZNY w Bydgoszczy.. do czasu aż nie opróżnię im Leclerca z browarów :twisted: Re: Jakie piwa polecacie? - Neptune - 03-06-2015 Warszawski na Bielanach też jest dobrze zaopatrzony w piwa. W whisky niestety nie. Tak z ciekawości - jakie malty mają w tym bydgoskim? I w jakich cenach? Re: Jakie piwa polecacie? - snoop - 03-06-2015 Postanowione, przeprowadzamy się do Bygdoszczy ![]() Też robiłem dziś zakupy: Wąsosz Jules Pinta Żytorillo Ursa Dwa Misie Ale naprawdę asortyment w Leclerku miażdzy system ![]() Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-06-2015 W ramach protestu Komes Potrójny Złoty 0,7l, belgijski Kwak 0,7l i Dubbel Cieszyński w nieograniczonej ilości na koniec wieczoru będzie ![]() Pierwszy chętny widzę.. snoopku zamieszkamy w jakimś hotelu robotniczym i opróżnimy im te Leclerci z piwnych skarbów Re: Jakie piwa polecacie? - malthead - 03-06-2015 Przede wszystkim zrób foty regału whisky. A co do Lublin to Dublin i Red AIPA'y to potwierdzam. Są naprawdę smaczne. Kurde, muszę się do mojego Leclerca wybrać kiedyś i wybadać, czy może tam jest podobnie. Tylko cholera, mam go na drugim końcu miasta, więc nigdy nie ma czasu, żeby tam podskoczyć. Na szczęście mam też taki sklep specjalistyczny (piwa-regionalne.com) więc biedy nie ma, ale jak bym mógł przy normalnych zakupach zrobić też zakupy browarowe to było by nieźle. Pozostaje pogratulować i pozazdrościć. Moje zakupy na dziś wieczór to (jak u kolegi) cieszyński dubbel, rebel dunkel i perła koźlak. Przyjemnego wieczoru życzę. Re: Jakie piwa polecacie? - surykatka - 03-06-2015 Cytat:A co do Lublin to Dublin naprawdę świetny stout.. również potwierdzam, tylko cena trochę z dup... |