The Taste of Whisky
Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Społeczność (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Dział: Spotkania, wspólne degustacje (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota (/showthread.php?tid=478)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - Daniel - 12-21-2014

Aktualizacja odnośnie degustacji:

1. Mamy już 15 osób potwierdzonych do udziału w degustacji więc możemy powiedzieć, że impreza odbędzie się an 100%. Wink huurrrra!
2. Jeśli ktoś się zastanawia to prosimy o kontakt. Odpowiemy na pytania, pomożemy przezwyciężyć trudności i etc. Rozłożyć wpłaty na jakiś czas jeśli potrzeba. Wink
3. Ponieważ ogłosiliśmy jasne zasady finansowe uczestnictwa w degustacji to nawet jeśli nasz największy przyjaciel potwierdzi udział w degustacji dopiero w styczniu to będzie musiał dokonać tej minimalnie większej opłaty. Musimy być tutaj uczciwi i sprawiedliwi dla wszystkich. Wink
4. Szansa jest na sporą grupę uczestników co sprawia, że szansa na sample w zasadzie spadają do zera. (Gdyby ktoś chciał zestaw sampli). Znam nawet taką osobę, która zgłosiła się podwójnie by mieć komplet na wynos. Wink
5. Będziemy mieć kilku gości z zagranicy więc jeśli znacie kogoś english speaking kto by chciał wziąć udział, to można. Impreza nie będzie oczywiście prowadzona w innym języku niż Polski, ale może kilka dodatkowych materiałów przygotujemy.

p.s. i teraz Morganku mogę się zacząć zastanawiać czy w jasno czy w ciemno, czy w ciemno ale ... Wink
p.s. ze względu na kwoty i różne takie kwestie to listy uczestników nie będę jednak publikował na forum / w sieci. Natomiast sami oczywiście możecie pisać. Wink
p.s. ale się cieszę i patrzę na te butle. Normalnie zaraz coś otworzę Wink

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - Daniel - 12-23-2014

20 osób na 24 miejsca dostępne ... kto się zastanawia niech działa.

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - malthead - 12-23-2014

Kurcze, naprawdę chętnie bym dołączył, ale w tym terminie, niestety, choć serce się kroi.

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - shea123 - 01-26-2015

Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt na priv.

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - Daniel - 02-02-2015

dla zainteresowanych jedna zmiana na naszej liście whisky ... jako rozbiegówka nie będzie Springbank 21, tylko Springbank 25 z 2014

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - Daniel - 02-11-2015

wafel9 napisał(a):Jestem zainteresowany, gdzie to się odbędzie?

Witam, napisałem wiadomość - czekam na kontakt.

Daniel

shea123 napisał(a):Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt na priv.

Witaj, właśnie spojrzałem, że cały czas nie odebrałaś mojej wiadomości z 26 stycznia w sprawie degustacji. Proszę zajrzyj do skrzynki z wiadomościami.

Pozdrawiam

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - K@mil - 02-11-2015

Daniel, to konta założone w celach reklamowych (linki w opisach itp. rzeczy), więc mogą nie odpowiedzieć Wink

K@mil napisał(a):Daniel, to konta założone w celach reklamowych (linki w opisach itp. rzeczy), więc mogą nie odpowiedzieć Wink

Confusedhock:
samo życie - co zrobić.

Re: Degustacja WhiskyLegend 28.02.15 Sobota - morgan82 - 03-01-2015

Ok Daniel my tu gadu gdau a przydałaby się jakaś relacja. Pewnie pierwsza szczegółowa pojawi się na Waszym portalu ale pamiętaj że my też tu czekamy.
A może ktoś z uczestników przedstawi coś . Pewnie dalej popijacie sobie albo czekaćie na pizzę hehe
Pozostaje nam tylko czekać na opis tego mega wydarzenia i jakieś ciekawe fotki Cry