The Taste of Whisky
Kilka butelek - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Kilka butelek (/showthread.php?tid=714)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Re: Kilka butelek - cubus - 05-30-2015

niezłe podsumowanie! to chyba największy forumowy sampling. Nieźle to ogarnąłeś.
Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile

Re: Kilka butelek - malthead - 05-30-2015

Bartoszku, kapelusz z głowy i wielkie dzięki!

Re: Kilka butelek - snoop - 05-30-2015

Naprawdę Bartoszek szacunek za ogarniecie tego wszystkiego, chylę czoła Tongue

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-30-2015

Cytat:Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile

na razie szukam odpowiedniego opakowania, najgorzej z folią bo już całą zużyłem :mrgreen: .. ale na pewno coś wymyślę. Jak będę nadawał paczki to zobaczę ile będzie chciał kurier i wtedy dam znać Wink

surykatka napisał(a):
Cytat:Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile

na razie szukam odpowiedniego opakowania, najgorzej z folią bo już całą zużyłem :mrgreen: .. ale na pewno coś wymyślę. Jak będę nadawał paczki to zobaczę ile będzie chciał kurier i wtedy dam znać Wink

ok Smile

surykatka napisał(a):

Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-30-2015

Cytat:Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin

tylko gdzie teraz folię zdobyć.. chyba przegrzebię okoliczne śmietniki :mrgreen:

surykatka napisał(a):
Cytat:Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin

tylko gdzie teraz folię zdobyć.. chyba przegrzebię okoliczne śmietniki :mrgreen:

a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:

cubus napisał(a):
surykatka napisał(a):

a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:

overripe fruits panie kolego Big Grin

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-31-2015

Cytat:a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:

Cytat:overripe fruits panie kolego Big Grin

.. wydało się skąd czerpię natchnienie :mrgreen: