![]() |
Zimowe porządki - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Zimowe porządki (/showthread.php?tid=943) |
Re: Zimowe porządki - surykatka - 02-01-2016 Cytat:Inposcik najlepszy szkoda życia żeby je spędzać w kolejce na poczcie i w dodatku przepłacać za to wiem o tym, ale niektóre osoby chciały PP.. stanie w kolejce, wypisywanie kwitków czy dodatkowe pakowanie w szary papier bo ma być tło jednolite Re: Zimowe porządki - surykatka - 02-01-2016 WRZUCAM PODSUMOWANIE POCZTA POLSKA Właśnie wróciłem z Poczty, poszły paczki priorytetem, jutro mają być u celu. Będzie mała korekta za przesyłkę, bo wyszło powyżej 10zł.. myślałem że Poczta jest tańsza :oops: Takie paczki poszły, z boku dopisuję ile za którą przesyłkę wyszło: 1.Wolf 11zł 2.malthead + wncvirus 13zł wspólna paczka zgodnie z ustaleniami 3.PawelWojcik 14,50zł 4.Pio1 14,50zł 5.kowal2706 13zł.. tu jest nadpłacone, ja muszę zwrócić... zapakowałem pancernie jak prosiłeś ![]() 6.rafik 11zł 7.aguerorafal 11zł 8.Sandevilles 11zł IN POST Paczki zaniesione do punktu, przy mnie kurier zabrał je do auta, niedługo powinna się na emailu lub telefonie pojawić wiadomość że paczka ruszyła w drogę Poniżej podałem ile wyszło za którą paczkę: 1.stalowka2 ROZMIAR A 2.tomaj676869 ROZMIAR 3.Marek ROZMIAR B 4.stalowka2 ROZMIAR A 5.Cube ROZMIAR A 6.bartas ROZMIAR B 7.bartoszk85 ROZMIAR B 8.cubus ROZMIAR B 9.Tomek B ROZMIAR B 10.Bartek ROZMIAR B 11.tomaj676869 ROZMIAR A 12.Paqerek ROZMIAR A 13.GoAway ROZMIAR C w tej paczce są też sample Neptune, zgodnie z ustaleniami puściłem 1 paczkę ROZMIAR A 9,71zł ROZMIAR B 10,79zł ROZMIAR C 12,95zł Bardzo proszę dać znać jak paczki dojdą czy wszystko jest w porządku ![]() Re: Zimowe porządki - Kowal2706 - 02-01-2016 Dzięki, jestem ciekawy twojego pancernego pakowania, a jak tym razem coś się stanie to zatłukę listonosza, i będziecie wysyłać mi sample prawdopodobnie na zakład karny w Białymstoku. ![]() Re: Zimowe porządki - surykatka - 02-01-2016 Cytat: i będziecie wysyłać mi sample prawdopodobnie na zakład karny w Białymstoku. .. :mrgreen: Re: Zimowe porządki - morgan82 - 02-01-2016 Masakra Bartoszek z tymi paczkami. Pan z paczkomatu nie zrobił ![]() Re: Zimowe porządki - piokiler - 02-01-2016 Hehe trochę tego bylo Bartoszku ![]() ![]() Re: Zimowe porządki - surykatka - 02-01-2016 Trochę roboty było, tak przez 3 dni się tym łącznie zajmowałem.. do tego co chwilę coś się kończyło i trzeba było latać do sklepu.. folia bąbelkowa, taśma do paczek, taśma izolacyjna do buteleczek, papier szary, wypełniacz do paczek, nalepki, buteleczki.. itd. Re: Zimowe porządki - Bartas - 02-01-2016 Właśnie sobie przypomniałem, bo chciałem zapytać od dawna z czystej ciekawości. W którym roku i gdzie nabyłeś tę butlę A'bunadh Silver Label? Re: Zimowe porządki - surykatka - 02-01-2016 Cytat:Właśnie sobie przypomniałem, bo chciałem zapytać od dawna z czystej ciekawości. W którym roku i gdzie nabyłeś tę butlę A'bunadh Silver Label? Miałem 2 butelki, jedna kupiona z 2-3 lata temu i 1 w tym roku na sampling Re: Zimowe porządki - Bartas - 02-01-2016 wow, myślałem, że to już kompletnie nie do zdobycia, a tu proszę, 2 flaszki jeszcze na spokojnie się znalazły ![]() |