The Taste of Whisky
Kilka butelek - Wersja do druku

+- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl)
+-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Kilka butelek (/showthread.php?tid=714)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-27-2015

W podsumowaniu w cz.I jest przy nickach opis, jak coś się nie zgadza lub inaczej się umawialiśmy proszę napisać zrobię od razu korektę Wink mogłem trochę namieszać lub pozapominać :mrgreen:
Chciałbym jutro rano i w piątek skończyć rozlewanie i puścić paczki w przyszłym tygodniu jak się uda Wink .. cały czas siedzę w pracy, bo okres urlopowy się zaczął i nie mam kiedy fizycznie się szybciej wyrobić

Re: Kilka butelek - malthead - 05-27-2015

Przelew puściłem ale w tytule podałem tylko nicka i pozycje. Nie podałem kwoty - sorry.

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-27-2015

zauważyłem przelew już dawno, naniosłem poprawkę na liście Wink

Re: Kilka butelek - malthead - 05-27-2015

surykatka napisał(a):zauważyłem przelew już dawno, naniosłem poprawkę na liście Wink

Widziałem. Dzięki wielkie.
Wink

Re: Kilka butelek - snoop - 05-28-2015

Bartoszek, jeśli jest taka możliwość to moich sampli na razie nie wysyłaj, tylko odstaw do poczekalni. Może się jeszcze z czym ujawnisz w najbliższym czasie, to szkoda tą drobnicę teraz wysyłać Smile

Re: Kilka butelek - Nathan - 05-29-2015

A ja poproszę nr konta i robię przelew Smile

Re: Kilka butelek - sebastian_ka - 05-29-2015

surykatka napisał(a):W podsumowaniu w cz.I jest przy nickach opis, jak coś się nie zgadza lub inaczej się umawialiśmy proszę napisać zrobię od razu korektę Wink mogłem trochę namieszać lub pozapominać :mrgreen:
Bartosz, w moim przypadku możesz dopisać, że podałem nowy adres do wysyłki, wysłałem jakiś czas temu w PM oraz proszę o wysłanie również Glenrothes z poprzedniego samplingu.

Re: Kilka butelek - Pio1 - 05-29-2015

nie wiem czy dotarło na pm ale rozliczyłem się - dziękuję bardzo a z samplami mi się nie spieszy

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-29-2015

dotarło Wink

Re: Kilka butelek - surykatka - 05-30-2015

Sprawy organizacyjne.. ciąg dalszy:

1. 3 dni rozlewania i pakowania, no i się udało wczoraj prawie całkowicie.. 23 zestawy sampli, ok. 150 sampli rozlanych, spakowane 15 paczek.. w poniedziałek rano jeszcze 4 spakuję, bo zabrakło kartoników i folii Sad

2. NIE WYSYŁAĆ PACZEK- adminek sendilkelm, snoop

3. ODBIÓR W KRAKOWIE- droho, loom

4. Jeśli ktoś nie podał jeszcze adresu wysyłki i nr. tel. proszę wysłać. Nie mam od takich osób:
[bNathan, Pio1, marcin28p, Wojtek Bula[/b]

.. ale będę w domu dopiero w poniedziałek rano i może być tak że z tych podanych osób część adresów mam na kompie zapisanych, dlatego jak ktoś jest wymieniony powyżej a wysyłał mi adres to mam go na pewno Wink

4.Wysyłka planowana na poniedziałek, chyba że się nie wyrobię do południa z etykietami dla kuriera i resztą pakowania, wtedy paczki wyjdą we wtorek

5.Proszę o info zwrotne jak paczki dojdą czy wszystko w porządku

6.Nie obyło się bez kilku wpadek z mojej strony :oops: większość spraw załatwiona, ale..

PC8 - miałem za mało i musiałem rozdzielić wojtek1300 50ml, Erwin 50ml.. rozdzieliłem po 25ml.. czyli zwrócę na konto po 13zł, bo 28zł-15zł=13zł

Bowmore Laimrig - Neptune 25ml zamawiał, ale mi gdzieś sampel zniknął.. zwrócę na konto 13,75zł

.. przepraszam powyższe osoby, ale sampling był naprawdę duży i stąd pomyłki

7. Jeśli coś się nie zgadza lub są jakieś inne sprawy do wyjaśnienia proszę pisać, mogłem coś niechcący przekręcić lub pomylić.. ale na pewno nie było to celowe :roll: