![]() |
Kilka butelek - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Kilka butelek (/showthread.php?tid=714) |
Re: Kilka butelek - malthead - 05-24-2015 surykatka napisał(a):Dla tego też pytam, bo nie wiem na ile takie sample 25ml lane w buteleczki 50ml będą reagować z powietrzem za nim dotrą do właścicieli, co czasem może zmienić ich smak.. i po drugie tak jak przypuszczałem niektóre osoby brały nie tylko dla siebie więc powinno być rozdzielone, ale wolałem się upewnić Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka ![]() Re: Kilka butelek - surykatka - 05-24-2015 Cytat:u mnie jest prosta sytuacja: wszystko co lejesz lej w 50. Wszystko co masz w oryginalnych butelkach wyślij w oryginalnych - zaoszczędzi Ci to buteleczek - ja sobie je najwyżej przeleje sam do małych lub od razu wypije więc nie zwietrzeją. oki cubusie, mimo wszystko sugeruję puste butle i osobno sample, ale zrobię tak jak prosisz ![]() wszystkie butle idą do ciebie otwierane te z których brałeś sample, oprócz chyba bunny od JW, bo ktoś o nią prosił Re: Kilka butelek - surykatka - 05-24-2015 Cytat:Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka asystentka pilnie poszukiwana :mrgreen: .. proszę o oferty, koniecznie dołączyć fotkę w bikini ![]() Re: Kilka butelek - cubus - 05-24-2015 surykatka napisał(a):Cytat:u mnie jest prosta sytuacja: wszystko co lejesz lej w 50. Wszystko co masz w oryginalnych butelkach wyślij w oryginalnych - zaoszczędzi Ci to buteleczek - ja sobie je najwyżej przeleje sam do małych lub od razu wypije więc nie zwietrzeją. :lol: mnie generalnie jest obojętnie - chciałem Ci ułatwić i odciążyć buteleczkowo. Będziesz miał trochę mniej do rozlania. Rób więc jak Ci wygodniej. Dziękuję! Podziwiam za taki sampling. Ja ledwo ogarniam przy 5-6 butelkach. Ty masz ich duuużo więcej! Szacun! ![]() Re: Kilka butelek - malthead - 05-24-2015 surykatka napisał(a):Cytat:Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka złożył bym podanie ale żadne bikini mi nie pasuje :oops: Re: Kilka butelek - Neptune - 05-24-2015 Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie. Re: Kilka butelek - malthead - 05-24-2015 Neptune napisał(a):Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie. Też tak uważam. Moim zdaniem oksydacja ma wpływ tylko wtedy, jeżeli butelki są często otwierane i zamykane. Dochodzi wtedy każdorazowo do wymiany (przynajmniej częściowej) tlenu, co wspiera proces oksydacji. Re: Kilka butelek - surykatka - 05-24-2015 Cytat:Też tak uważam. Moim zdaniem oksydacja ma wpływ tylko wtedy, jeżeli butelki są często otwierane i zamykane. Dochodzi wtedy każdorazowo do wymiany (przynajmniej częściowej) tlenu, co wspiera proces oksydacji. Cytat:Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie. czyli sprawa jasna, nie zamawiam kolejnej partii, tylko leję w 50ml buteleczki Cytat:złożył bym podanie ale żadne bikini mi nie pasuje :oops:jeszcze pomyślą iż jestem z pokolenia gender.. mogę cię przyjąć nawet bez bikini ![]() Cytat::lol: mnie generalnie jest obojętnie - chciałem Ci ułatwić i odciążyć buteleczkowo. Będziesz miał trochę mniej do rozlania. Rób więc jak Ci wygodniej. poleję ci w takim razie w mniejsze buteleczki i dołączę butle, rozumiem iż wszystkie oprócz zamówionej Bunny JW Re: Kilka butelek - snoop - 05-24-2015 Mnie też nalewaj w buteleczki 50ml. W domu sobie poprzelewam Re: Kilka butelek - surykatka - 05-24-2015 a tak na przyszłość ma ktoś namiar na takie małe buteleczki co zmieszczą 25ml :?: na razie tylko lapka i glenturetta spróbowałem i jak dla mnie jest fajnie, więcej nie otworzę bo czekam na kuriera z buteleczkami ![]() |