Potrzebuje sampli podstawek - Wersja do druku +- The Taste of Whisky (http://forum.ttow.pl) +-- Dział: Giełda (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Sample (http://forum.ttow.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Potrzebuje sampli podstawek (/showthread.php?tid=1149) Strony:
1
2
|
Potrzebuje sampli podstawek - Tomek - 08-16-2016 Hej, Potrzebuję sampli podstawek po 100ml. Co mi jest potrzebne: 1. Coś po bourbonie (Glen Grant NAS lub 10, an Cnoc 10 itp.) 2. Coś po sherry (GlenDronach 12, Glenfarclas 12 itp) 3. Coś z wysp (Old Pulteney, Talisker itp) 4. Coś niedrogiego w CS (Springbank 12, Kilkerran itp.) Jeśli ktoś dysponuje tym wszystkim proszę o info na priv. Pzd Tomek Re: Potrzebuje sampli podstawek - mooka - 08-17-2016 hej mam talisker skye (15za50) i talisker dark storm (17za50) i jutro przyjedzie: Springbank 12 Batch #10 CS (40za50) oraz sherry: Glentauchers 8Y z Creative Whisky Company (16za50) an Cnoc będzie za tydzień ale 18tka (32za50) do tego buteleczki po 2 i wysyłka z 12 pozdrawiam Łukasz Re: Potrzebuje sampli podstawek - FinestCask - 08-17-2016 Ja mogę zapewnić szeroką paletę podstawek, z tego np.: Glen Grant - ok 11zl an Cnoc Black Hill Reserve - ok 19zl GlenDronach 12 - ok 25zl Glenfarclas 12 - ok 20zl Talister Skye - ok 23zl z niedrogich CS to może: Glenfarclas 105 - ok 21zl Finlaggan CS - ok 29zl Ileach CS - ok 31zl Glendronach CS batch 3 - ok 39zl /100ml + buteleczki i wysyłka ewentualnie wiele innych w dwóch cenach CS się pomyliłem, nie wiem jak mi to wyszło hock: i Glenfarclas 12, a nie 10, już poprawione Re: Potrzebuje sampli podstawek - waclaw - 08-17-2016 mooka - łyknąłbym oba taliskerki w pojemności 100ml- jak da rade ? FinestCask - zwiąłbym Glenfarclas 105 Ileach CS Re: Potrzebuje sampli podstawek - Tomek - 08-17-2016 FinestCask napisał(a):Ja mogę zapewnić szeroką paletę podstawek, z tego np.: Hej, To zapisz mi na razie 1. An Cnoc Black Hill 2. Glendronach 12 3. Talisker Skye Podeślij mi jeszcze listę tego co masz. PZd Tomek Re: Potrzebuje sampli podstawek - mooka - 08-17-2016 pewnie Wacław, nie ma sprawy, pisz na priv Re: Potrzebuje sampli podstawek - FinestCask - 08-17-2016 Tomek napisał(a):Hej, Tak na szybko wypisałem trochę podstawowych które mam, ewentualnie coś mogę rozlać z tych butelek: Aberlour 12 Aberlour 15 West Cork Port Cask West Cork Cask Strength Bowmore Legend Bowmore Surf Bowmore Black Rock Glenmorangie 10 Glenmoramgie Lasanta Glenfiddich 12 Glenfiddich 18 Finlaggan Original Finlaggan Old Reserve Finlaggan CS Glenglassaugh Revival Glenglassaugh Evolution Glenglassaugh Torfa GlenDronach 8 The Hielan GlenDronach 12 Original GlenDronach CS Batch 3 GlenDronach Peated GlenDronach 12 Sauternes BenRiach 10 BenRiach The Heart Of Speyside BenRiach 12 BenRiach 12 Sherry Wood BenRiach Birnie Moss BenRiach 10 Curiositas BenRiach 15 Dark Rum Speyburn 10 Speyburn Bradan Orach Lagavulin 16 Laphroaig 10 Laphroaig Select Caol Ila 12 Ardbeg 10 Kilchoman Machir Bay Singleton 12 Singleton Tailfire Singleton Sunray Singleton Trinite Singleton Unite Amrut Raj Igala Connemara Peated AnCnoc Black Hill Reserve Strathisla 12 GlenGarioch Founders Reserve GlenGarioch 12 Glenlivet 12 Glenlivet 15 French Oak Glenlivet Nadurra First Fill American Oak Glenlivet Nadurra First Fill Oloroso Sherry Glen Grant Major's Reserve Springbank CV Longrow CV Hazelburn CV Auchentoshan Springwood Auchentoshan Select Glenfarclas CS 105 Glenfarclas 12 Talisker 10 Talisker Skye Talisker Storm The Irishman Single Malt Glen Scotia 12 Paul John Brilliance Paul John Bold Peated GlenGarry Single Malt Aberlour 10 Bowmore Gold Reef Deanston BenRiach CS Batch 1 Chivas Regal 12 Johnnie Walker Black Label 12 Johnnie Walker Gold Label Johnnie Walker Island Green Johnnie Walker Swing Johnnie Walker The Spice Road Glen Moray Peated Loch Lomond Peated Bunnahabhain Eirigh Na Greine Glen Turner 8 Pure Malt Glen Deveron 10 The Ardmore Legacy Ileach Cask Strength Jura Origin Jura Superstition Busmills Single Malt 10 Grangestone Teeling Small Batch Rum Casks Nikka Blended Nikka All Malt Dimple 15 Re: Potrzebuje sampli podstawek - FinestCask - 08-17-2016 waclaw napisał(a):\ OK, mogę rozlać, tylko muszę najpierw w buteleczki się zaopatrzyć.. :? Re: Potrzebuje sampli podstawek - waclaw - 08-19-2016 Nie liczac tych trzech zamow z jeszcze 5-6 wiecej dla mnie ☺ Re: Potrzebuje sampli podstawek - r0back55 - 09-01-2016 @FinestCask Jakbyś oszacował ceny poniższych za 25ml, ewentualnie za 50ml to byłbym wdzięczy. Trochę bym od Ciebie zamówił z chęcią Aberlour 10 Aberlour 12 Amrut Raj Igala AnCnoc Black Hill Reserve Auchentoshan Select Auchentoshan Springwood BenRiach 10 BenRiach 10 Curiositas BenRiach 12 BenRiach 12 Sherry Wood BenRiach 15 Dark Rum BenRiach Birnie Moss BenRiach CS Batch 1 BenRiach The Heart Of Speyside Bowmore Black Rock Bowmore Gold Reef Bowmore Legend Bowmore Surf Bunnahabhain Eirigh Na Greine Caol Ila 12 Chivas Regal 12 Connemara Peated Deanston Dimple 15 Finlaggan Old Reserve Finlaggan Original Glen Deveron 10 Glen Moray Peated Glen Scotia 12 Glen Turner 8 Pure Malt GlenDronach 12 Original GlenDronach 12 Sauternes GlenDronach CS Batch 3 Glenfarclas 12 Glenfarclas CS 105 Glenfiddich 18 GlenGarioch 12 GlenGarioch Founders Reserve GlenGarry Single Malt Glenglassaugh Evolution Glenglassaugh Revival Glenglassaugh Torfa Glenlivet Nadurra First Fill American Oak Glenlivet Nadurra First Fill Oloroso Sherry Glenmoramgie Lasanta Glenmorangie 10 Grangestone Hazelburn CV Ileach Cask Strength Johnnie Walker Black Label 12 Johnnie Walker Gold Label Johnnie Walker Island Green Johnnie Walker Swing Johnnie Walker The Spice Road Laphroaig Select Loch Lomond Peated Longrow CV Nikka All Malt Paul John Bold Peated Paul John Brilliance Singleton 12 Singleton Sunray Singleton Tailfire Singleton Trinite Singleton Unite Speyburn 10 Speyburn Bradan Orach Springbank CV Strathisla 12 Talisker Skye Talisker Storm Teeling Small Batch Rum Casks The Ardmore Legacy The Irishman Single Malt West Cork Cask Strength West Cork Port Cask |